• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,828
daleko previše se ova država 'brine' za svoje građane
Zamisli pobune među glasačima i ne glasačima da se država i ostali prestane brinuti za svoje građane i davati im ono na kaj ih je naučila.
I još da zatraži povrat svega ili djela onoga kaj im je dala i omogučila.... Uhhuhuhu, veselja, nebi se to dobro završilo.

Ovak kak je sad je dobro u odnosu na ono kaj nas čeka bez obzira ko je na vlasti i ko je uhljebljen.
Vladajuči mogu biti i oni koji su najglasniji ovde među nama ali mislim da nema toga koji prste u med nebu umočil kad mu se približi.
Ja bi pokleknul, prije par godina nema šanse ali promjenil sam mišljenje, oko koječeg u životu pa tak i oko ovoga.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,910
"Uglavnom nema nam brzog društvenog i političkog ozdravljenja na vidiku."
Da za kratko vrijeme netko i pronađe lijek i društvo nam iznenada nekakvom čarolijom počne ozdravljivati od nakupljenih boleština u zadnjih dvadeset - trideset godina, morali bi izmisliti i potpuno novu Nobelovu nagradu za jedno takvo postignuće.

"Tko je jamio je jamio, sad vrijedi ne talasaj."

I onda ne buš pil, vražju mater nebuš pil :ppozdrav:

Na vrh