• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,848
daleko previše se ova država 'brine' za svoje građane
Zamisli pobune među glasačima i ne glasačima da se država i ostali prestane brinuti za svoje građane i davati im ono na kaj ih je naučila.
I još da zatraži povrat svega ili djela onoga kaj im je dala i omogučila.... Uhhuhuhu, veselja, nebi se to dobro završilo.

Ovak kak je sad je dobro u odnosu na ono kaj nas čeka bez obzira ko je na vlasti i ko je uhljebljen.
Vladajuči mogu biti i oni koji su najglasniji ovde među nama ali mislim da nema toga koji prste u med nebu umočil kad mu se približi.
Ja bi pokleknul, prije par godina nema šanse ali promjenil sam mišljenje, oko koječeg u životu pa tak i oko ovoga.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,923
"Uglavnom nema nam brzog društvenog i političkog ozdravljenja na vidiku."
Da za kratko vrijeme netko i pronađe lijek i društvo nam iznenada nekakvom čarolijom počne ozdravljivati od nakupljenih boleština u zadnjih dvadeset - trideset godina, morali bi izmisliti i potpuno novu Nobelovu nagradu za jedno takvo postignuće.

"Tko je jamio je jamio, sad vrijedi ne talasaj."

I onda ne buš pil, vražju mater nebuš pil :ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,777
Majke ti stara čime se bavi ministar gospodarstva. Zabrana prodaje alkohola. Nije mu jasno da narod pije dobrim dijelom i zato da lakše trpi takve konjine. Još samo fali da zabrani prodaju prezervativa da se poveća natalitet. E moj narode. Ako zna izabrati Amerika bome znamo i mi. Ako se narod otrijezni pitanje je da li će glasati za njih? To mu nije palo na pamet.

• Like
Reactions: H&S

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,848
Glupost teška, svaki pravi pušač se bu pobrinul da mu ne ponestane duhana isto tak i potrebiti onog bez čega nemre zaspati.
Jedino ako se prevari u količini, ali od toga se ne hmira tak da..... ja sam za ministra.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,461
Morete se vi zafrkavati, ali za to je birtaški lobi, koji se brine o našoj budućnosti.
Oni bi da deca, umjesto po kojekakvim ćoškima piju jeftini, piju pri njima puno skuplji alkohol

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,777
Ovo mu je još jači i bolji potez od preporuke za pečenje kruha i pereca. Izgleda da je odustal od nuklearne elektrane i okrenul se onome kaj bolje odgovara njegovim sposobnostima.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,227
Morete se vi zafrkavati, ali za to je birtaški lobi, koji se brine o našoj budućnosti.
Oni bi da deca, umjesto po kojekakvim ćoškima piju jeftini, piju pri njima puno skuplji alkohol
Idi malo pred srednje škole, budeš vidil da je alkohol sporedna stvar, tak da...

• Tužno
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,461
Svaka mu čast. Pjesmom je napravil više nego ova sva dezertera koji nam sudbinu kroje...

• Like
Reactions: H&S

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,777
Isto tak kak i onaj kaj je dobil sedmicu na lotu, ali se nije ništ promijenil poslije toga. I dalje ide sa dečkima vu ribolov svake godine.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,923
1000035043.jpg
Ovo ne mogu da ne komentiram.
"Djeca su neozbiljna".
Što bi djeca trebala drugo biti nego bezbrižna djeca?
Sa sjetom se odmah sjetim svojeg djetinstva, svojih župnika i časnih sestara. Dovoljno je napisati da su u nama, djeci, vidjeli svoje male bogove.
Iskreno se kao čovjek nadam, da se roditelji te djece budu okupili jedan dan ispred te crkve i da budu ljubazno uputili tog svečenika da se odmah ostavi svoje profesije, po mogućnosti i da napusti župu u roku par sati.
Pitamo se zašto je vjernika u EU sve manje? Evo jednog velikog razloga.
Bilo bi dobro da se "molitelji s trgova" pomole za pamet takvim svečenicima, a ne za čednost tuđih žena, ili kćerki...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,848
Jel u redu, možda air condition malo, daj neku domaču što svi znamo :ROFLMAO:
A Pile je svima rođak :hahah:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,923
To nam zide ovak, dok se naši bedaki i divljaki "pokažu u punom svjetlu pred malo normalnijim svijetom":

1000035050.jpg
1000035052.jpg

Možemo mi sad fučkati ili "drukati" geni geni kameni i kaj nam god paše, oni su nam rekli, Vi ste divljaki, bedaki i nečemo Vam dopuštati to kaj delate...

Može nas biti sram na kaj smo se doveli pred normalnim svijetom.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,461
Oni, koji su pobili pol svijeta, nama bi trebali govoriti da smo divljaki... ljudi se ne smiju niti veseliti svojem uspjehu. Dosta je toga da svagdje skidamo gaće i poginjemo glavu.
Ma fuj toj gamadi i onima koji to tam kuhaju...
...a naša je sramota da nemamo domoljuba u tim organizacijama da zaustave laži o nama...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,923
@ZJ pratiš li ti imalo te sportske događaje u živo, da li ti uopče znaš koje su sve gadosti izveli širom svijeta, ti isti "nenavijači", koje izgleda svesrdno podržavaš?
Na ljestvici normalnog ljudskog ponašanja u svijetu, navijanja u sportskim natjecanjima to je nekulturna, neodgojena i nekontrolirana bagra, koja žestoko sramoti još ovo malo normalnih građana u Hrvatskoj.

Poslani su u EU nekakvi naši predstavnici poput Bartulice, čemer i jad. Imaš sad neki dan nakon 9-10 god osuđenog vaterpolistu, zbog divljaštva u hordi jedne naše navijačke skupine na međunarodnoj utakmici.
Ako su ti tebi pozitiva i naše perjanice, nemam riječi.

Ti kao da zaboravljaš da je večina pozitivne HR mladosti i pameti pobjegla širom svijeta, u države tebi definitivno mrske EU, od tebi dragog ovdašnjeg blagostanja u HR, u kojem odjednom dominiraju loši svečenici, Tomson i njegovi pro. sljedbenici, gdje imamo bezgriješnu vladu u kojoj je sveti predsjednik vlade zamijenio (netko je napisao nedavno) samo 38 ministara.

Kakvu to Hrvatsku ti želiš, nama nudiš i ovdje braniš?
Ti misliš da smo mi drugi blesavi, da smo svi zastranili, ili teško primaš da možda imamo drugačije poglede na svijet, drugačije poglede na bolje sutra.
Hajde reci, koji ti je vrag da toliko voziš u rikverc, da toliko braniš neke neobranjive i prevaziđene hipoteze?
Ja znam da si zaista školovana i pametna osoba?
Nastavak sam obrisao i ovo mi budeš teško oprostio...

Najnoviji postovi

Na vrh