@ZJ pratiš li ti imalo te sportske događaje u živo, da li ti uopče znaš koje su sve gadosti izveli širom svijeta, ti isti "nenavijači", koje izgleda svesrdno podržavaš?
Na ljestvici normalnog ljudskog ponašanja u svijetu, navijanja u sportskim natjecanjima to je nekulturna, neodgojena i nekontrolirana bagra, koja žestoko sramoti još ovo malo normalnih građana u Hrvatskoj.
Poslani su u EU nekakvi naši predstavnici poput Bartulice, čemer i jad. Imaš sad neki dan nakon 9-10 god osuđenog vaterpolistu, zbog divljaštva u hordi jedne naše navijačke skupine na međunarodnoj utakmici.
Ako su ti tebi pozitiva i naše perjanice, nemam riječi.
Ti kao da zaboravljaš da je večina pozitivne HR mladosti i pameti pobjegla širom svijeta, u države tebi definitivno mrske EU, od tebi dragog ovdašnjeg blagostanja u HR, u kojem odjednom dominiraju loši svečenici, Tomson i njegovi pro. sljedbenici, gdje imamo bezgriješnu vladu u kojoj je sveti predsjednik vlade zamijenio (netko je napisao nedavno) samo 38 ministara.
Kakvu to Hrvatsku ti želiš, nama nudiš i ovdje braniš?
Ti misliš da smo mi drugi blesavi, da smo svi zastranili, ili teško primaš da možda imamo drugačije poglede na svijet, drugačije poglede na bolje sutra.
Hajde reci, koji ti je vrag da toliko voziš u rikverc, da toliko braniš neke neobranjive i prevaziđene hipoteze?
Ja znam da si zaista školovana i pametna osoba?
Nastavak sam obrisao i ovo mi budeš teško oprostio...