• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,835
daleko previše se ova država 'brine' za svoje građane
Zamisli pobune među glasačima i ne glasačima da se država i ostali prestane brinuti za svoje građane i davati im ono na kaj ih je naučila.
I još da zatraži povrat svega ili djela onoga kaj im je dala i omogučila.... Uhhuhuhu, veselja, nebi se to dobro završilo.

Ovak kak je sad je dobro u odnosu na ono kaj nas čeka bez obzira ko je na vlasti i ko je uhljebljen.
Vladajuči mogu biti i oni koji su najglasniji ovde među nama ali mislim da nema toga koji prste u med nebu umočil kad mu se približi.
Ja bi pokleknul, prije par godina nema šanse ali promjenil sam mišljenje, oko koječeg u životu pa tak i oko ovoga.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,912
"Uglavnom nema nam brzog društvenog i političkog ozdravljenja na vidiku."
Da za kratko vrijeme netko i pronađe lijek i društvo nam iznenada nekakvom čarolijom počne ozdravljivati od nakupljenih boleština u zadnjih dvadeset - trideset godina, morali bi izmisliti i potpuno novu Nobelovu nagradu za jedno takvo postignuće.

"Tko je jamio je jamio, sad vrijedi ne talasaj."

I onda ne buš pil, vražju mater nebuš pil :ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,762
Majke ti stara čime se bavi ministar gospodarstva. Zabrana prodaje alkohola. Nije mu jasno da narod pije dobrim dijelom i zato da lakše trpi takve konjine. Još samo fali da zabrani prodaju prezervativa da se poveća natalitet. E moj narode. Ako zna izabrati Amerika bome znamo i mi. Ako se narod otrijezni pitanje je da li će glasati za njih? To mu nije palo na pamet.

• Like
Reactions: H&S

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,835
Glupost teška, svaki pravi pušač se bu pobrinul da mu ne ponestane duhana isto tak i potrebiti onog bez čega nemre zaspati.
Jedino ako se prevari u količini, ali od toga se ne hmira tak da..... ja sam za ministra.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,453
Morete se vi zafrkavati, ali za to je birtaški lobi, koji se brine o našoj budućnosti.
Oni bi da deca, umjesto po kojekakvim ćoškima piju jeftini, piju pri njima puno skuplji alkohol

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,762
Ovo mu je još jači i bolji potez od preporuke za pečenje kruha i pereca. Izgleda da je odustal od nuklearne elektrane i okrenul se onome kaj bolje odgovara njegovim sposobnostima.

Najnoviji postovi

Na vrh