plus
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Sij 2016
- Poruka
- 6,927
Ne nisam nigar bil v partiji. A puno sam let poklonil Hrvatskoj seljačkoj stranki i nije mi žal. Surađival sam s divnim ljudima, s mnogima sam u najboljim odnosima i dan danas. Samo što su sve pošteno "s vemenom potaracali" pa smo se i mi mnogi ugasili. A mladih kak znaš doma više za seljaštvo nema.
Zahebi tu tvoju mantru. Ono kaj danas uživaš i s čim gospodariš stvoreno je za vrijeme kak ti tvrdiš mraka. Meni je denes dobro, ali ne zaboravi ni ti de ti je pupak vezan... iz jene Danske poslovice.Samo se čudim nekim tvojim upisima ... ponekad mi se čini da nisi preboljel jugu i komunizam...
Fučka mi se za sve to, nije mi niti malo obvezujuče. Dok ti špotaš javno na forumu isto pravo imamo i mi drugi i to ti je tak.Kad zabrane petokraku i simbole prošle države na jednak način kao i one NDH, onda možemo razgorvarati o zabrani nekih stvari. Do tad mi budu bilo koja pjesma, pozdrav ili znak ravnopravni.
Koje novine ti redovito čitaš i poštuješ?Ovaj citat iz lijevog portala nema veze s istinom o blagopokojnom nadbiskupu ... to je samo objašnjenje za neupućene. Radije se informiraj zakaj je zapravo osuđen...
Za mnoge u narodu on je i uvijek bude svetac, a o mišljenju onih izvan HR nikoga nije briga.
Jednom se živi, pa neka je pošteno.Istina je voda duboka...i jednom bude našla put, možda još i za našeg života...
🥂 bez kokte 😇🫣🤣