• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,927
Kolega @plus, slažem se s tobom oko većine stvari, i cijenim tvoj stav.
Nije me briga jesi li ili nisi bil u partiji, jer to nije važno...partije se mijenjaju tijekom života.
Ne nisam nigar bil v partiji. A puno sam let poklonil Hrvatskoj seljačkoj stranki i nije mi žal. Surađival sam s divnim ljudima, s mnogima sam u najboljim odnosima i dan danas. Samo što su sve pošteno "s vemenom potaracali" pa smo se i mi mnogi ugasili. A mladih kak znaš doma više za seljaštvo nema.
Samo se čudim nekim tvojim upisima ... ponekad mi se čini da nisi preboljel jugu i komunizam...
Zahebi tu tvoju mantru. Ono kaj danas uživaš i s čim gospodariš stvoreno je za vrijeme kak ti tvrdiš mraka. Meni je denes dobro, ali ne zaboravi ni ti de ti je pupak vezan... iz jene Danske poslovice.
Kad zabrane petokraku i simbole prošle države na jednak način kao i one NDH, onda možemo razgorvarati o zabrani nekih stvari. Do tad mi budu bilo koja pjesma, pozdrav ili znak ravnopravni.
Fučka mi se za sve to, nije mi niti malo obvezujuče. Dok ti špotaš javno na forumu isto pravo imamo i mi drugi i to ti je tak.
Ovaj citat iz lijevog portala nema veze s istinom o blagopokojnom nadbiskupu ... to je samo objašnjenje za neupućene. Radije se informiraj zakaj je zapravo osuđen...
Za mnoge u narodu on je i uvijek bude svetac, a o mišljenju onih izvan HR nikoga nije briga.
Koje novine ti redovito čitaš i poštuješ?
Istina je voda duboka...i jednom bude našla put, možda još i za našeg života...
Jednom se živi, pa neka je pošteno.
🥂 bez kokte 😇🫣🤣

• Like
Reactions: ZJ

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,927
Ne boj se, nebu @ZJ mene baš tak očerupal, prije mu "oči z škramplima" skopam. On ni nafčeni da jenguva ni zajdna, kaj god 🥂🫣🤣

I ni to politika to je tuga naša svagdašnja 😥

• Like
Reactions: ZJ

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,229
Sjeća li se tko dokumentarca ,u 80 -tim, kad su izručivali onog Artukovića?
Sjeća li se tko glavnih likova, no sami su si krivi, voljeli se snimati...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,954
Jeben je ovaj petak 13 2026 godine.... sve prolupalo.
Odo ja na čaj, a ova moja nek kavu naleva do zore....
Ma drmni ti i koju pivendaru, budeš lakše zaspal,, al se budeš noćas budil za pišanje,,,to ti ja iz moje branše,,,

Najnoviji postovi

Na vrh