- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,543
@Lee Champa daj mi reci jel možda imaš doma ti kak imaš sve igrom slučaja, koji neki manji desalinizator? Spremam brod za sezonu polako pa nabavaljam kaj mi fali još. Bar da može 3do5L vode napravit u vuri vremena. 🙂
Što god da je - sami su si ga izabrali.Kažu prosvjednici da on nije kralj nego budala.
vijesti.hrt.hr
kako je samo hrana na policama dućana brzinski poskupila, a mi još nismo sigli posijati sa skupljim gnojivom......![]()
Zbog rata poskupljenja u dućanima već za dva tjedna. Imamo detalje, evo što prvo raste
Rast cijena energije i gnojiva imat će domino-učinke na cijene prijevoza i hrane, a na kraju će završiti u trgovinama, na teret potrošačawww.jutarnji.hr
Iako je "kao nebitno", moglo bi i ovo za HR biti jako, jako bitno. Do otvaranja oči brojimo sitno...Najave su dobre, al kakva bu sezona?
![]()
Dobre uskrsne najave u Istri, raste broj gostiju u kampovima i hotelima
Uskrsni blagdani tradicionalno označuju početak većeg turističkog prometa. Prve proljetne gužve polako se primjećuju u obalnim gradovima. Hoteli i kampovi u Istri bilježe gotovo maksimalnu popunjenost kapaciteta unatoč ratnim zbivanjima u svijetu.vijesti.hrt.hr
Sve OK s ovakvim tekstovima u novinama, oni moraju nekaj pisati, da bi nam prodali svoj novinarski proizvod.![]()
Zbog rata poskupljenja u dućanima već za dva tjedna. Imamo detalje, evo što prvo raste
Rast cijena energije i gnojiva imat će domino-učinke na cijene prijevoza i hrane, a na kraju će završiti u trgovinama, na teret potrošačawww.jutarnji.hr