• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,067
Ma zaboli me što su si ga oni izabrali, neka im bude, ali on radi kaos cijelome svijetu. Čini mi se da je ovo samo početak i da ćemo to svi debelo, debelo platiti. Zbog čega? Zato što dva-tri luđaka rade ono što im se prohtije? Može im se biti dok imaju narod za ovce.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,067
pxl-270326-149127675-ia6sddp.jpg

Sve ide k vragu, ali naši vrli i nasmiješeni intelektualci iz prvog i drugog reda sigurno imaju rješenje za sve izazove.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,255
Najave su dobre, al kakva bu sezona?

Iako je "kao nebitno", moglo bi i ovo za HR biti jako, jako bitno. Do otvaranja oči brojimo sitno...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,255
Sve OK s ovakvim tekstovima u novinama, oni moraju nekaj pisati, da bi nam prodali svoj novinarski proizvod.

Zanimljivo bi bilo da se planet Zemlja naljuti i odjednom prestane dojiti crno ili zlatno mlijeko svima onima koji su se baš tamo slučajno rodili i dogodili.
Odjednom bi stali svi današnji avioni, svi kamioni, željeznice su zanemarene, svi nebrojeni osobni automobili, traktori, kombajni...
Kravica i radnih konja u štalama nema, nema niti plugova za njih.
Baš bi bilo zanimljivo koliko bi milijardi odjednom zasukalo rukave, pljunulo u šake, uzelo motiku u ruke, te bi postali influenceri na žarkom suncu, u pokušaju uzgojiti "malo hrane za preživjeti"... Kolko smo tome blizu il daleko, samo nebo zna, ne znam to niti ja.
Ja možda znam nasaditi motiku, pa lopatu štiharicu, sjekiru, no više nemam "vrlinu", optimalnu brzinu, niti generalka me ne bi vrnula cca 35 let u staro, negdašnje pogonsko stanje.
A kak bi izgledao svijet oko mene, u takvo vrijeme, ma zapravo i ne bi po istini htio ni saznati. ;):coffee:🥃

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,255
1000038204.jpg
Više ne traži obogačeno gorivo za atomske bombe? Promijenio je ploču, sad bi radije naftu iz Irana. Zanimljiv predsjednik, baš bi bilo lijepo od njega da obznani da li i nama, HR, bude poklonio dio te pobjedničke torte. Em smo mu udovoljili željama i preporučili da mu u pomoć pošaljemo Horvatinčića, a i sada mu dajemo gostoprimstvo "dok njegovi plivaju u g*ovnima". Ako nekom nije jasno, izgleda da su bili tako jaki ser*nje da su na največem brodu zaštopali sve zahode. Evo primili smo ih kao pravi domačini, usred Jadrana, ispred Splita, pa nek si olakšaju muku, nek si napokon isprazne sva ta njihova go*na. Da dodatno pognojimo našu predstojeću turističku sezonu.
Bude on nama zato odvojil dio naftnog kolača i imali budemo i mi toliko nafte da ju budemo mogli i prodavati, makar kao maglu. Jer i tak se može.

🙃 :cool:🍷

PS
Pomeknul sam vuru, a prebacilo me cijeloga, zakaj to, kak to :unsure:

• Haha
Reactions: ZJ

Futa

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2023
Poruka
84
Garant nam bu iz zahvalnosti za gostoprimstvo dal jedno 2 tankera nafte od onih 20 kolko sad tvrdi da mu Iran daje. :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh