• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,724
Dok reze lokot a ne panet, prelako jw za popraviti.
Pante ne smije rezati jer ga mogu tuziti, ali netko bi mogao nocu ukrasti lesu...
Dok ih drzava ne kazni, ovaj bu odustao

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,603
Nedavno je bila rasprava o mostovima i prošlim vremenima. Gdje su Butke i Plenki da se malo provozaju službenim autima po mostu i naprave kontrolu? Lako je doći na otvaranje, omastiti brk i naslikavati se. Čija je odgovornost? Zna se tko će platiti sanaciju.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,395
Nedavno je bila rasprava o mostovima i prošlim vremenima. Gdje su Butke i Plenki da se malo provozaju službenim autima po mostu i naprave kontrolu? Lako je doći na otvaranje, omastiti brk i naslikavati se. Čija je odgovornost? Zna se tko će platiti sanaciju.
Vele stručnjaci, da je i onaj Titov, sad Krčki imal takve probleme, no o tome se šuti ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,996
Vele stručnjaci, da je i onaj Titov, sad Krčki imal takve probleme, no o tome se šuti ;)
Imal je i Paški, a i Krčki sigurno, samo kaj je njega "Tito" sagradil prije 50 let, a u to vreme nisu postojali moderni betoni, moderni Premazi, senzori....
Znači, ili današnja mostogradnja nije ništa naučila ili je sol ostala nepremostivi problem.

korisnik2508

Aktivni član
Tu od
24 Kol 2010
Poruka
184
Imal je i Paški, a i Krčki sigurno, samo kaj je njega "Tito" sagradil prije 50 let, a u to vreme nisu postojali moderni betoni, moderni Premazi, senzori....
Znači, ili današnja mostogradnja nije ništa naučila ili je sol ostala nepremostivi problem.
Sagradio ga je prije 50 godina, a njegovi šegrti su ga oštetili s namjerom da ga sruše prije 35 godina.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,996
Paaa, neznam baš, namjera je postojala, sigurno je postojala ideja, ali oštečenja nije bilo. Čak nam je dobro došel da......

Ako si primjetil Tito je stavljen pod navodne znakove, a to ti znači da ga nije on sagradil ali je forsiral da se sagradi i dal je domačim firmama posla (koje je također Tito izgradil) u kojima se radili naši ljudi.... i moj tata je u ondašnjoj Mostogradnji dio svojeg zdravlja ostavil da bi mene prehranil.... a izgradnjom toga mosta Krk je postal jedan od turističkih prihoda ondašnje i današnje vlasti, a sam most simbol i ponos Kvarnera, građevina koja je u ondašnje vrijeme bila čudo svjetskih razmjera koja premoščuje mirni i burni kanal zahvaljujuči Svetom Marku...

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,395
Ma pusti te današnje premaze, ti uopće ne drže dugo, treba i to svako malo farbati.
Na primjer, i u tunelima se mora farbati, kaj nebi trebalo na suncu, buri i soli...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,996
Znam da, onda su znali napraviti kvalitetnije...
Čitam baš tam u temi o izradi kiper prikolice o farbanju iste, mi nekad smo znali za uljanu i nitro boju, kad ju je trebalo oguliti samo temperatura je bila od pomoči, nikakvi desoli i slična sredstva. Kad si prste pokapal mesec dana si uzorak nosil pod noktima, a na odječi zauvjek....

korisnik2508

Aktivni član
Tu od
24 Kol 2010
Poruka
184
Paaa, neznam baš, namjera je postojala, sigurno je postojala ideja, ali oštečenja nije bilo. Čak nam je dobro došel da......

Ako si primjetil Tito je stavljen pod navodne znakove, a to ti znači da ga nije on sagradil ali je forsiral da se sagradi i dal je domačim firmama posla (koje je također Tito izgradil) u kojima se radili naši ljudi.... i moj tata je u ondašnjoj Mostogradnji dio svojeg zdravlja ostavil da bi mene prehranil.... a izgradnjom toga mosta Krk je postal jedan od turističkih prihoda ondašnje i današnje vlasti, a sam most simbol i ponos Kvarnera, građevina koja je u ondašnje vrijeme bila čudo svjetskih razmjera koja premoščuje mirni i burni kanal zahvaljujuči Svetom Marku...
Nisam mislio na krčki nego na paški most.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,996
A to, usprkos svemu promet Paškim mostom nikada nije bil u prekidu, njega jedino bura može zatvoriti...
Kaj je i dokazano jer je u par minuta nakon kaj je je jedan od tih (galeb) koji su poslani s idejom nekog šegrta završil u Ljubačkom zaljevu, a drugi (jastreb) u Lunu nikada više takve ideje nisu nikome padale na pamet, kaj se Paškog mosta tiče.

Edit, tu noč se na Pagu usprkos zamračenju pojelo Paškog sira, Paške janjetine i popilo vina ko malo koju noč prije, a i poslije

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,792
@MUHA moj pokojni otac je pričao da su morali raditi jednu subotu u mjesecu na poslu za izgradnju Krčkog mosta,radio je tada u Jugoturbini.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,996
@MUHA moj pokojni otac je pričao da su morali raditi jednu subotu u mjesecu na poslu za izgradnju Krčkog mosta,radio je tada u Jugoturbini.

Jesu sigurno, ali su svi, i ti i ja, za uzvrat dobili besplatno liječenje, besplatno stambeno zbrinjavanje, besplatno obrazovanje, sigurno radno mjesto....
Kak sam rekel, boli me sprava za zločince i njihova nedjela.
Ova slika govori kaj pokušavam reči i zbog čega pamtim po dobrom Tita i njegovo vrijeme.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,445
Ovaj mora da se u Americi zarazio nekom opakom bolešću goveda.
Zarazen on odavno...napao Venezuelu pod izlikom demokracije, a sad imaznuo 13 miljardi od nafte i nikom nista...
Jedna od najbogatijih drzava po resursima a zapravo najsiromasnija i nitko nista ne pita...gov*o radi sto zeli...

Najnoviji postovi

Na vrh