Bandić je radio s Pripuzom, tepaju mu "kralj otpada". Sve je bilo po zakonu. Tomašević radi s Pripuzom još veće poslove, naravno sve je po zakonu. HDZ je pomogao Tomaševiću da dođe na vlast. Za to shvatiti treba imati životno iskustvo. To nećeš naučiti na forumima i društvenim mrežama. Tamo su ti uglavnom iluzije.
Nisi odgovorio na jednostavno pitanje, pa ga ponavljam: da li stanuješ i glasaš na izborima u Gradu Zagrebu?
Vidim da si samouvjeren u svoje nadmočno životno iskustvo i politiku HDZ-a imaš u malom prstu. Znaš točno da su oni u ZG Tomaševića postavili na vlast.
Zaboravljaš da su Tomaševića izabrali ZG birači, a HDZ si u ZG još uvijek grize nokte.
Dok sam ja u pitanju evo konzumiram cjeloživotno obrazovanje, trenutno mi ti daješ instrukcije.
U narednom si postu okrivio zelene i koga sve ne za sve zlo HR ??? Kako to da jedino nemaš komentar na dokazano nesposobne i uspavane ministre, župane iz stranke HDZ ??? Voli ti njih koliko ti paše, ali narod je mislim i vjerujem shvatio, da su nas uglavnom previše zagadili, prodali, osim smeća i otpada više ništa nije naše, narodno.
Oni su sad naše nedodirljivo blago i svete krave, netema, a svi drugi smo stoka sitnog zuba.
Hajde sad u slijedečem postu spukni iz svojeg skrivenog džepa i ljubičaste vragove, pa da svi budu krivi, samo ne oni koji su sve zasra*i. I ne zaboravi komunjare, partizane, te unitarnje i vanjske neprijatelje, nek ti bude post kako valja.