• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

korisnik2508

Aktivni član
Tu od
24 Kol 2010
Poruka
204
Zašto im je Ćorić to dopustio? Sada je potpredsjednik Vlade, ministar pa što čeka da ne reagira? Gdje je policija, carina, komunalni redari u županijama, župani? Spavaju ljetnim snom ili?
Ponavljam pitanje, kamo mi "legalno" smijemo deponirati naše smeće, građevinski otpad?
Ja sam to davno pitao i s govornice Županijske skupštine, da se razumijemo. Opet pitam kamo, Piškornicu čekamo 17 godina, zašto, tko je na vlasti više od 2 mandata??????
To možemo zahvaliti tzv. zelenim strankama i udrugama, naravno i vladajućima. Oni su protiv odlagališta smeća, protiv spalionica, samo zelenilo. Pa sada imamo zelenu državu punu eu smeća.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,736
Bandić je radio s Pripuzom, tepaju mu "kralj otpada". Sve je bilo po zakonu. Tomašević radi s Pripuzom još veće poslove, naravno sve je po zakonu. HDZ je pomogao Tomaševiću da dođe na vlast. Za to shvatiti treba imati životno iskustvo. To nećeš naučiti na forumima i društvenim mrežama. Tamo su ti uglavnom iluzije.
Nisi odgovorio na jednostavno pitanje, pa ga ponavljam: da li stanuješ i glasaš na izborima u Gradu Zagrebu?

Vidim da si samouvjeren u svoje nadmočno životno iskustvo i politiku HDZ-a imaš u malom prstu. Znaš točno da su oni u ZG Tomaševića postavili na vlast.
Zaboravljaš da su Tomaševića izabrali ZG birači, a HDZ si u ZG još uvijek grize nokte.

Dok sam ja u pitanju evo konzumiram cjeloživotno obrazovanje, trenutno mi ti daješ instrukcije.

U narednom si postu okrivio zelene i koga sve ne za sve zlo HR ??? Kako to da jedino nemaš komentar na dokazano nesposobne i uspavane ministre, župane iz stranke HDZ ??? Voli ti njih koliko ti paše, ali narod je mislim i vjerujem shvatio, da su nas uglavnom previše zagadili, prodali, osim smeća i otpada više ništa nije naše, narodno.
Oni su sad naše nedodirljivo blago i svete krave, netema, a svi drugi smo stoka sitnog zuba.

Hajde sad u slijedečem postu spukni iz svojeg skrivenog džepa i ljubičaste vragove, pa da svi budu krivi, samo ne oni koji su sve zasra*i. I ne zaboravi komunjare, partizane, te unitarnje i vanjske neprijatelje, nek ti bude post kako valja.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
1,021
Pripuzova firma postoji i ima posla samo zato jer država nije odradila svoje kako spada. Da je riješeno odlaganje otpada i da imamo uređen sistem tako da je onemogućen uvoz otpada izvana - Pripuz bi imao daleko manje posla. Ovako kako je sada uređeno Pripuz može - sasvim legalno - istovremeno biti i 'uvoznik' i onaj koji 'hitno sanira', a sanacija se plaća iz proračuna RH. Uz ovakvu politiku da nema poduzetnika Pripuza - mi bi poginuli od smeća.

Najnoviji postovi

Na vrh