Mislim da brkate konce i lonce.
Pričate o plačama šefova raznoraznih direktora i ljudi na rukovodečim mjestima za kaj su se valjda i školovali.
E sad, zakaj ovi drugi školovani ne žele raditi ili ne mogu doči na ta radna mjesta je druga priča.
A ovi šoferčići, smetlarčići, neškolovana sirotinja koja radi danju i noču dok večina nas spava... kad im se sve skupa zbroji (nekad su dio i na sramotu dobivali) imaju za naše standarde dobru plaču, mislim da ju i zarade.
Tam pješaci skakuču ko muhe bez glave, pola nesposobnih za vožnju je u prometu, ovaj ti se sjeti pokojne mame jer kad travu kosiš mu je travka liznula njegovu skupocjenu škatulju , smetliči lupaju kantama, skupljaju pikavce, ovome se kanalizacija zaštopala.....jebaj ga, nisu školu hteli iči.....
Meni se diže želudac kad moram autom u ZG, več putem me frasti love, a tak je valjda i njima.
Moramo shvatiti da nema više puno lufta za izmišljanje novih radnih mjesta. Več su jakoooo prepunjena školovanim ljudima.
Neko mora i ruke zamazati, a ja sam jedan od onih koji misli da za to treba čovjek i plačen biti.
Nekad je serviser koji je samnom radil taj mjesec dobil veču plaču nego drug direktor...