evo kak im je teško u holdingu...
Neki zarađuju više od Plenkovića i Milanovića? Evo koliko prima Međimurec Matija Derk
Neki zarađuju više od Plenkovića i Milanovića? Evo koliko prima Međimurec Matija Derk
Hm sve manje ti je tih koji nisu u školu išli, nisam kopal po internetu dal ima podatak kolko ljudi sa SSS radi poslove NKV na kantama i lopatama a ima ih......jebaj ga, nisu školu hteli iči.....
To je problem.dobil bude isto ko i nekakav pijanac koji nezna i neće da radi ništa.
Pa ak ti neznaš kaj ti piše u tvojoj radnoj knjižici to je tvoj problem,al sistem je tam postavljen tak...Auuuu, ja sam završil četverogodišnju, onda sam ja VSS.
Moja plajba bi bila baem soma ipo.
To kaj o kamionima i trajvanima nemam pojma je manje bitno![]()

Moram priznati da ja ne znam gde je moja radna knjiga, ali imam diplome, ispit, imam i maturski rad... ako nisu izbledele jer ih nisam uramil. Nikad mi nije bilo bitno ono kaj unutra piše jer sam bil spreman pokazati kaj umijem i kolko mogu. Tak su me i plačali...Pa ak ti neznaš kaj ti piše u tvojoj radnoj knjižici to je tvoj problem,al sistem je tam postavljen tak...
Sad je to smiješno al kasnije se kuka kak je mirovina mala a upravo je to osnovica po kojoj poslodavac uplaćuje za buduću mirovinu...
za 1500 odavno se već nejde na posel,mislim more se iti na posel al ne delat![]()
Treba uvesti kao u mnogim europskim zemljama da se plaća isplaćuje brutto i da si svatko sam uplaćuje. 99.99% bi prvi puta kad dođete u zdravstvene probleme ili penziju zažalili za tim šta ste uplatili.Pa ak ti neznaš kaj ti piše u tvojoj radnoj knjižici to je tvoj problem,al sistem je tam postavljen tak...
Sad je to smiješno al kasnije se kuka kak je mirovina mala a upravo je to osnovica po kojoj poslodavac uplaćuje za buduću mirovinu...
za 1500 odavno se već nejde na posel,mislim more se iti na posel al ne delat![]()
Zbog čega bi ja zažalio?Treba uvesti kao u mnogim europskim zemljama da se plaća isplaćuje brutto i da si svatko sam uplaćuje. 99.99% bi prvi puta kad dođete u zdravstvene probleme ili penziju zažalili za tim šta ste uplatili.