P
Poljodjelac
Guest
prvo svima pozdrav , pratim ovaj forum već neko vrijeme ali kako sam ja iz vremena prije ovih sprava(mislim na kompjutere i laptope) nisam bio u mogučnosti se uključiti u razgovore. Nečak mi je napravio prijavu a ja sam sada na moru pa imam vremena da se malo mučim sa tipkovnicom.Poljoprivreda mi je zanimanje od malih nogu sa izuzetkom ta vrijeme rata kada sam bio u HV i progonstvu. Od 1998 se vračam u svoje selo i opet na poljoprivredu.Sada obrađujem oko 90 ha od strojeva imam: URSUS 1634 , URSUS 1614, YTO 90, IMT 533,FAHR 1002, FAHR 1080,EUROPA 2 reda za repu,2 kamionke prikolice , 1 10 t tandemku, 5 t običnu,sijaćicu 12 redi za repu, sijačicu OLT PSK 4, sijačicu IMT 23 reda za pšenicu, kultivator za repu 2kom, kultivator za kukuruz IMT 4reda, prskalice 600l MIO 2kom,plug 4 brazde 2kom,sjetvospremač 5m,teška drljača sa duplim valjcima 4,5 m,rotodrljača 3 m,rasipač amazone,i da skoro sam zaboravio najvažnije landini 165.Eto toliko za sada još jednom molim za razumijevanje ako napravim neku grešku prilikom sudjelovanja u radu foruma