• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poljoprivredni automobili

R

Ratarko

Guest
Neeeemoj više , več mi je krivo što imam Ladu a do malo prije mi je bilo dobro :cry: :wink: :wink:

Ako neznaš šta valja kupi ono što je skupo
, hehe , Navara i L200 su otišli sa cijenom tik do BMW-a 320 dizel , to mi je puno za dati kad bi mi taj auto služio za posao i poljoprivredu , ipak bih prije jedan BMWeeee :!:

J

Jadranko

Guest
gle sta sam naso u svici
1996 god a ima 1.9 diesel motor
najvjerojatnije peugeot
to se ne moze uvesti jel da previse je staro ????

Inverkehrssetzung 5 / 1996
Fahrzeugart Occasion
Aussenfarbe blau
Kilometer 68'500 km
Getriebeart Handschaltung
Antrieb Allrad
Treibstoff Diesel
Türen 3
Sitzplätze 5
Hubraum in ccm 1905 cm

R

Ratarko

Guest
hmm, pogledaj sam , nisi napisao koji je to auto , marku ?

Obrisan neispravan link.

R

Ratarko

Guest
Ups , my bad , nisam vidio sliku :eek:
Moje mišljenje je da je to povoljno ali samo zato što je dizel , kod nas to godište Nivu isto kupiš za 20.000 kn ali benzinku. Druga stvar zašto se iplati uzeti je ta što je ta švicarska Niva sigurno u boljem stanju nego neka iz HR koja ima isto 11 godina - moje mišljenje .

J

Jadranko

Guest
ej sad sam pogledo na hak
uopce nema lada hehe
ima svakakvih vozila ali nema lada shit !!!!
***** li ga onda nemoze...
steta :(

F

Fleki

Guest
EVO MOJIH AUTEKA

BMW 325i + LPG, 89. god., 180 konja, oko 400.000 km
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

FIAT Doblo Cargo 1.2 + LPG, 2002. god., 60 konja, ovog trena 150.000 km
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

FIAT Doblo Dynamic 1.4 + LPG, 2006. god., 75 konja, ovog trena 42.000 km
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

R

Ratarko

Guest
Moram prokomentirati BMW-a , jesi ti pri sebi pa auto je kao iz tvornice :D :lol: :wink: , gdje je hrđa , gdje je blato , udaren lim ili bilo što drugo ?

F

Fleki

Guest
Ratarko kaže:
Moram prokomentirati BMW-a , jesi ti pri sebi pa auto je kao iz tvornice :D :lol: :wink: , gdje je hrđa , gdje je blato , udaren lim ili bilo što drugo ?

Taj BMW je kod mene 4 godine i 2 mjeseca, a slikano je malo kasnije nego šta sam ga kupio. Još uvijek je u istom izdanju samo šta je polako počeo hrđati prvi desni blatobran i iz toga razloga šta ga je lupio, pazi sad ironije, TRAKTOR, pa su stavili zamjenski. Da i neko đubre mi ga okinulo prije godinu dana sa ključem po cijeloj desnoj i lijevoj strani. Motor originalni kilometri, nikad vađena glava, jedino je sat drugi jer je prvi riknuo pa su mu izniženi kilometri.

R

Ratarko

Guest
Ovoga što ti je zastrugao boju bi za jajca trebalo objesit , koji su to ljubomorni ljudi , kada vide nešta ljepo a da nije njihovo moraju glupost napravit , jal , ništa drugo . Kad vidim ljep auto ja stanem i pogledam ga bolje a ne sada uzeti ciglu i bacit mu u šajbu , koji gadovi :evil:
Inače BMW je auto mojih snova , kada budem velik kupit ču si BMW , hehe , tako djeca kažu :lol:

F

Fleki

Guest
Meni je on puno bolji sa svojih 18 god nego neki novi i jači. Jesi vidio na slici do njega onaj bijeli dostavni RENAULT KANGOO ? E prijatelju, koje je to gov*o od auta, a uzeo sam ga novog i u dvije i pol godine napravio sam sa njim 160.000 km i u tom periodu mi je 15 puta riknuo. Nema šta nije stalo osim getribe. Kad je istekla garancija, počeli su rikavat dijelovi koje su mi mijenjali u uvlaštenom servisu pod garancijom, a ni jedan popravak nije bio ispod 15.000 kn. Francuz nikad više :!: :!: :!:

R

Ratarko

Guest
Ej , eej , lakše sa izjavama o francuzima :wink: , novi MF mi dolazi iz Francuske , hehe :lol:
Imam jednog frenda sa Peugeot 306 i uvjek kad se sretnemo bude rat , on navija za francuze a ja za švabske aute , nikad nam kraja :lol:

F

Fleki

Guest
Ni švabi nisu više šta su nekad bili, možda oni koji se proizvode samo u Njemačkoj ali znam iz pouzdanih izvora da ovi koji se proizvede za naše tržište, nisu bog zna što.

Ista stvar je sa mojim frendom, on ima Clio sa istim motorom koji sam ja imao u KANGOO-u(1.5 dci, 82 KS), njegov bez greške, a moj, sad več pokojni, sa 1001 greškom.

B

Bobo

Guest
Ima i stari moj u megane-u 15 dCi 82KS i potrosnja mu ne ide preko 5.5 litara... nevjerovatno...

F

Fleki

Guest
Bobo kaže:
Ima i stari moj u megane-u 15 dCi 82KS i potrosnja mu ne ide preko 5.5 litara... nevjerovatno...

Da, to je istina. Getribe su im isto jako dobre i potrošnja nevjerovatno mala. A koja je godina taj MEGAN ?

F

Fleki

Guest
Ako češ ikada ne daj bože trebat kakve mehaničke dijelove, npr. pumpa za visoki pritisak, regulator pritiska, servo pumpa, samo se javi jer imam neku vezu za orginalne polovne dijelove. 8)

J

Jadranko

Guest
hej fleki pa sta hoces .??nije ni to lose 160000 km u dvije god..
pa dobro je i izdrzo :D

ja pravim max 20000 km godisnje.
znas koliko ti vise pravis uhhuuuuuuu !!!!

Najnoviji postovi

Na vrh