• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poljoprivredni automobili

F

Fleki

Guest
Nije stvar u tome, nego koliko je on puta riknuo za to vrijeme.

Prvi puta je crko na 5.000km, pa na 15.000, pa na 30.000 i tako dalje. Auto je proveo, kad bih zbrajao dane, barem 6 mjeseci u servisu, a za to vrijeme sam morao angažirati drugi auto.

Stalno su neka sranja bila. Evo npr. jedno : krenem iz Vž-a sa servisa gdje je bio na reklamaciji po neznam koji put i auto mi rikne 3 puta do Zg-a. Kad sam ga sa kamionom vratio natrag u Vž, voditelj servisa mi je rekao da šta se čudim da svi novi auti ne valjaju(izjava za popizdit) i dao mi zamjenskog Megana koji je pio 13 litara benzina.

Ima toga još ali nebi bio ovaj cijeli forum dosta za napisat.

F

Fleki

Guest
Ja se stvarno ne mogu na moje FIAT-e požaliti. Å ta je ovaj plavi prošo i kuda, a šta ga tek još čeka. Dosad ni jednog, jedinog kvara ni na jednom, samo toči i gooooonnnnnnniiiiiiii. :)

Ko ja BMW-a, SAMEEEE GAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSS :!: :!: :!:

F

Fleki

Guest
Mister x kaže:
Jel ovo skupo?

Obrisan neispravan link.

I nije baš, ali ga ne možeš uvesti u HR jer je naš zakon za k.... :cry:

R

Ratarko

Guest
Mister x kaže:
Jel ovo skupo?

Obrisan neispravan link.

Kažu da se Frontere dosta kvare , samo ne znam da li je neko posebno godište u pitanju ili sve skupa u svakom slučaju mislim da ima boljih terenaca od toga Opela .

J

Jadranko

Guest
skupa je ta frontera
i ne uzimaj benzin ni za zivu glavu.
moj kolega vozio je takvu 2,2 benzin
pa je 2 puta morao mjenjat brtvu glave za nekih 100.000km
pregriju se prebrzo.
u svici ima takva isto godiste sa malo vise kilometara za
otprilike 5300 eura
sa 5 vrata 2,8 tdi

J

Jadranko

Guest
a mozes ih uvesti bez problema idi na hak.hr
tamo imas listu koje mozes i koje ne mozes
ali 1996 god.mozes jos uvesti

R

Ratarko

Guest
Slažem se sa Jadrankom i u biti je samo potvrdio moje sumnje o Fronteri :( Na brzinu sam potražio neki bolji autič umjesto te Frontere i evo šta sam našao ali mislim da ima i još boljih ponuda samo treba malo pronjuškati :

http://tinyurl.com/yu2xy6

J

Jadranko

Guest
pa nisi kad je vectra skoro 1000 kila laksa.
vjeruj mi frontera benzin ni za zivu glavu...

J

Jadranko

Guest
ili ovako nesto ovo je jedna aukcija na ricardo.ch
mercedes ml 230 i nije nesto skup.
za tebe ratarko ha ????
Obrisan neispravan link.

ah da cijena oko 10300 eura

R

Ratarko

Guest
Bio sam u švici prije 7-8 godina tražio sam si auto , BMW , dizel , malo je reči da nisam vidio ništa dobroga od dizelaša , sve sami benzinci a pregledao sam sigurno 5-6000 automobila od Luzerna preko Zuga do Zuricha :roll: . Nadam se da je sada stanje ipak malo drugačije i da su švicarci počeli voziti na dizel jel ja bih obavezno htio auto na dizel . Tako da sam se taj puta razočarao u švici i vrati se kuči bez auta , od onda kupujem samo nove aute i to samo iz HR , dosadilo mi je više obilaziti zbog auta po svijetu a imam u Brodu sve auto-kuče i svi mi nude nove ljepe aute , nemožeš odbiti takvu ponudu :)

J

Jadranko

Guest
stanje je jos uvijek isto.i to se po mom misljenju nece nikad promjeniti.
jer je to takav narod,oni ne gledaju na potrosnju i svoj dzep.
nego na zastitu okolisa itd..
a svi znamo da diesel vise zagadjuje nego benzin.
zato je i dan danas ovdje diesel skuplji nego benzin.
ja sam bas danas tocio i evo ti primjer
benzin 95= 1. 48 fr
diesel = 1.60 fr

i u mog merca stade danas tocno 105 franaka bio sam na rezervi,
a sta ces mi to ne gledamo tako.diesel-benzin meni je svejedno.
nadam se da shvacas sta hocu reci.

a imas pravo sto se tice auto kuca,kod nas je sada stanje puno
drugacije nego prije,sad ima izbora na sve strane..

J

Jura

Guest
Hej ljudi imam i ja neku nivu iz 95 1.7i.a nedavno sam ugradio fiat tipo 1.7d.moram obavit atest i vidjeti kako se ponasa,s novim motorom generalno ureden.

R

Ratarko

Guest
Koliko misliš da ima taj dizel motor potrošnju kad bude u Nivi , više od 7-8 litara na 100 km ?

Najnoviji postovi

Na vrh