• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poljoprivredni automobili

robi

Član
Tu od
22 Sij 2007
Poruka
377
Jako lijepi auto, i crvena mu baš paše, a da je crni pola sata nakon pranja ti je već zmazan.
I osim toga zašto bi imal boju koju manje više svi imaju. Isfurano.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
auto je pravi..imao sam se priliku provozat sa zvonom u jetti..lijepo ide 8) ..
htio sam mu dat berać i tuđu tanjuraču za nju al nije htio :blackeye ;)

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
jeld a da ih ja vučem šta mi još nisi do barem traktor umjesto tanjurače

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
vidim da ju je nagurao medu kutije.
reci mu da ja imam puuuuno mjesta ako ju hoce udomit kod nekog :mrgreen:

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
mislim da ova yamaha nije za polja obilazit.. ;)
samo cesta i gas.. :twisted:

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Čugi kaže:
Ja njive obilazim sa starim dobrim Tomos-ovim automaticom! :D

također.. :mrgreen: ,,,rado mijenjam tomosa za ovako nešta :blackeye ;)

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Obrisan neispravan link.
moja zvijer za brda i dolove RENAULT 18 4X4 strasan auto malo je star ali ide bez greske jako pokretan na terenu
inace po asvaltu vozim FIAT PANDA 750 reno nije navikao na asfalt :mrgreen:

T

Tonxy

Guest
hehe ja obilazim njive yamahom dt 60!! dakle enduro kojem sam uradio generalnu!!
mmm ide ko lud!!

C

crobloger

Guest
američki poljo auti

poljo auti u americi su malo drugačiji, Obrisan neispravan link.

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
vidim da se spominju i motocikli pa evo i mog
na zalost imali smo bliski susret s autom pa smo obadva na bolovanju

a evo i mog metalnog ljubimca mozda me netko prepozna po njemu

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
ma dobro je sad slomio sam ruku i nogu
a u calibri je bio 2.0 turbo 204 ps 4 puta 4. 6br. mjenjac joj bila je stroj sad je obicni 2.0i 115ps

B

branko

Guest
ako se onak realno gleda mislim da bi ovakvo nesto isto moglo proci pod poljoprivredni auto, za sad koliko su poznati podaci govore da mu je duzina tovarnog prostora 1,8 m, maksimalna nosivost tovarnog prostora 800 kg , plus ovog tovarnog prostora jos se iza siceva moze smjestiti cca 300 litara prtljage. cijena za osnovni model s benzinskim 1,6 motorom (renault) bi mu trebala biti oko 5 500 € u europi a kako mi imamo ipak nesto veci standard od njih :madmana: moze se racunati na barem 500 ako ne i 1000 ojra vise

logan1.jpg

logan2.jpg

. meni je ono bez veze kupis auto za poljoprivredu kojim ces voziti maltene sve zivo i nezivo a na kraju on sav tapeciran nekim finim platnom pa moras paziti da ga ne zamazes i sto je jos najgore cijena mu je takva da ga se jednostavno bojis provozati i nasim kvalitetnim asfaltom a kamoli da ide na poljske puteve.

T

Tonxy

Guest
meni se osobno nesviđaju te dacie ,pa osobno niti ova!! nekako mi slaba izgleda !! ;) :roll:
ali kako tko uzme,sta je kome po volji neka radi!! ;) ;)

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
buban kaže:
ma dobro je sad slomio sam ruku i nogu
a u calibri je bio 2.0 turbo 204 ps 4 puta 4. 6br. mjenjac joj bila je stroj sad je obicni 2.0i 115ps

bogte turbakk auuu..kolkos to tero...ja sam imo 2.0 16v obicna od samo 150ks....imo ju oko 3tjedna i onda ranom zorom je pala za slobodu

Najnoviji postovi

Na vrh