• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poljoprivredni automobili

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
swizach kaže:
buban kaže:
ma dobro je sad slomio sam ruku i nogu
a u calibri je bio 2.0 turbo 204 ps 4 puta 4. 6br. mjenjac joj bila je stroj sad je obicni 2.0i 115ps

bogte turbakk auuu..kolkos to tero...ja sam imo 2.0 16v obicna od samo 150ks....imo ju oko 3tjedna i onda ranom zorom je pala za slobodu
isla je 260 kad iskljucim zadnji pogon (na osiguracu)

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
grrrrrr...imam si ja u planu ovo ljeto kupt turbaka...to mi e sannnn

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
swizach kaže:
grrrrrr...imam si ja u planu ovo ljeto kupt turbaka...to mi e sannnn
tesko ces nac da je dobar (moj se razletio klipnjaca proletila kroz blok)

Z

zrine892

Guest
jel imas sta specijalno u unutrasnosti...mislim na ono multimedija i tako slicne stvari.... :mrgreen: :mrgreen:

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
zrine892 kaže:
jel imas sta specijalno u unutrasnosti...mislim na ono multimedija i tako slicne stvari.... :mrgreen: :mrgreen:
nista sve standard bila prije alpine muzika od 8000 kuna al sam izvadio

Z

zrine892

Guest
buban kaže:
zrine892 kaže:
pa zasto? mislio sam da u toj pili imas subwofera i tako...a ono nista....znaci jedini sam sto imam te gluposti... :( :( :roll: :roll: :|

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
zrine892 kaže:
buban kaže:
zrine892 kaže:
pa zasto? mislio sam da u toj pili imas subwofera i tako...a ono nista....znaci jedini sam sto imam te gluposti... :( :( :roll: :roll: :|
bio je i sub. i treslo je cak i prednje brisace al sam oladio od toga prije godinu dana

Tx hvala. sam sam ju slagao prije 4 godine

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
a ovo? :mrgreen:

slika063xb1.jpg

slika068wu6.jpg

slika064qu3.jpg

[opet su mi slike malo pobjegle :blackeye ]

krki

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2007
Poruka
912
jel ima ko iskustva dobivanja kapitalnih ulaganja na gospodarska vozila konkretno me zanima vw cady life rega se kao kombinirano vozilo i povrat pdva je 100% kao i gorivo održavanje itd

sam ak ide povrat kapitalnih odma ga kupujem

R

ROKI

Guest
Picek nisu to moja kolica. Moj je novi auto stigao neki dan. Aldumaš može kad god dođeš u moj atar. ;)

P

Picek

Guest
ROKI kaže:
Picek nisu to moja kolica. Moj je novi auto stigao neki dan. Aldumaš može kad god dođeš u moj atar. ;)
čujemo se za vikend..
šokački cvit je u petak.. :)

ANGUS

Novi član
Tu od
11 Ožu 2008
Poruka
19
krki kaže:
jel ima ko iskustva dobivanja kapitalnih ulaganja na gospodarska vozila konkretno me zanima vw cady life rega se kao kombinirano vozilo i povrat pdva je 100% kao i gorivo održavanje itd

sam ak ide povrat kapitalnih odma ga kupujem

Ja sma tražio povrat kapitalnih ulaganja za MAZDU BT 50 GT ali ništa.

Najnoviji postovi

Na vrh