• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poljoprivredni automobili

J

Jura

Guest
Tocno neznam potrosnja nebi bas puno smjela biti veca nego u fiatu.kad obavim atest i registriram ju znat cu ti rec tocnu potrosnju za od prilike nekih 2-3 tjedna.

P

paor

Guest
Golfom vozio teliće
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

S

sapat

Guest
kakav bimbo, ja da sam to vidjeo pustio bih telad van iz auta, jadne životinje...

S

sapat

Guest
često sam viđao taj auto u Đakovu, u blizini kafa Casablanca(neznam jel još postoji)

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
sapat kaže:
često sam viđao taj auto u Đakovu, u blizini kafa Casablanca(neznam jel još postoji)

neznam gdje je to,,auto se nalazi u pavićevoj ulici u dj,,za prodaju je

S

sapat

Guest
taj kaf ti je bio u blizini pizzerije Slavonija(nekih 100 metara od pizzerije prema centru)

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
sapat kaže:
taj kaf ti je bio u blizini pizzerije Slavonija(nekih 100 metara od pizzerije prema centru)

onda neradi,,,sapat vidim da dobro poznaješ dj,,kada znaš sva mjesta gdje se mogu pojest dobri čevapi??? :lol:

suljos

Član
Tu od
9 Tra 2007
Poruka
327
Gledam ovog amra,koji moto rima,dali ima ugradjen plun i sl.

PS.Ako vam vrijeme dozovli,vratite se na pocetak i pogledajte onu preradu Nive sa nekim Fiatovim motorom,obratite paznju na kojoj blizine je izduvni kolektor i filter od nafte.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
suljos kaže:
Gledam ovog amra,koji moto rima,dali ima ugradjen plun i sl.

PS.Ako vam vrijeme dozovli,vratite se na pocetak i pogledajte onu preradu Nive sa nekim Fiatovim motorom,obratite paznju na kojoj blizine je izduvni kolektor i filter od nafte.

suljos u njega je ugrađen mercedesov 3.0 motor,,dizel,,mislim da je oko 130ks,,al ima i njegov oriđiđi motor izvađen je iz njega zato što je jako puno trošio,nije ugrađen plin u njega,,neznam koji je točno motor al se mogu raspitat ako te baš zanima,,

Z

zverec

Guest
Sto kazete na ove aute za po polju malo? ;) :mrgreen:
Ford Focus WRC
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Skoda Fabia WRC
Obrisan neispravan link.
@TX75 Dobar ti je amerikanac!Posalji jos malo slika!

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrisan neispravan link.
Ova je več osjetila čari blata

M

matija

Guest
jel to jetta?po mom ukusu jetti najbolje stoji crna boja i puno mi je ljepši auto od passata

K

KRESO

Guest
nije loša mada su one stare kaos barem meni nekužim tu klasu niti je pasat niti je golf
ni pi.. ni gu... :blackeye

M

matija

Guest
KRESO kaže:
nije loša mada su one stare kaos barem meni nekužim tu klasu niti je pasat niti je golf
ni pi.. ni gu... :blackeye
joj one stare kad vidim odma mi mrak padne na oči.te stare su mi među najružnijim autima ikad napravljenim

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Trebala je biti crna da sam uzimao novu,Ova je bila testni model i izašla me dosta povoljnija a kada sm je kupio bila je stara 2mj

Najnoviji postovi

Na vrh