M
marioJB
Guest
ide paleta gore,nije baš da je moj,ali ljeti je kod mene,budem sam da dođem do digitalca,i inače je na prodaju
Kažem da je volan na Meganeu totalno premekano s...nje bez osjećaja ceste. Dobar za po gradu i polaku vožnju, ali jako opasan na zahtjevnim podlogama, mokro, sklisko, poledica i sl. Naročito na većim brzinama. Uopće se nema osjećaja ceste.Bobo kaže:Meni nema veze sto se volan ne "otima" tj sto se ne vraca u sredinu sam. To mi cak vise puta pase. Ova fora da se volan ispravlja sam ko na autu, bi bila ok za imati, ali ne znam kako se to na njivi ponasa, vjerovatno kad ides po grbavom moras pivo i sendvič ostaviti po strani, jer moras volan drzat :blackeye
ZJ: Ne znam sto mislis za Megane II imamo ga mi i nisam nista cudno primjetio s volanom. Prije njega smo imali sugavu thaliju i ono je bilo toliko neupravljivo preko 80km/h, da se zivo cudim sto ljudi u tim autima ne ginu ko muhe...
Uglavnom, vise mi smeta na traktoru sto nemam ili dva cilindra ili jedan "dupli" tako da moram jednako motat u lijevo i u desno...
buban kaže:jel moze mi netko rec sta da jos napravim a da odma bude slika a ne link