Upravo tak. Toga se i držim. Razlika u cijeni sinhrona je prek 100 eura. Samo sad je problem kak ga bum dopremil z Poljske, jer ne dostavljaju u Hrvatsku. Danas je situacija malo optimističnija, oštečene zupčanike sam odnesel meštru za zupčanike i rekel je da bi bilo suludo te zupčanike kupovati nove, on bu ih malo spehnul i buju OK. Miljenko Hadrović mi se javil, ima neke zupčanike, pa se nadam da bumo našli rabljene zupčanike i vilicu. Ak ne najdemo vilicu, meštar za zupčanike je rekel da bi mogel napraviti cijeli zakrivljeni dio vilice, a onda bi Očić zavaril to na nosač. Tak bi bilo puno veća površina zavara i veća sigurnost.Svi ti dučani koje vi po RH spominjete su vam tu negde, u par % razlike kolko bu koji popusta dal i svoje zarade se odrekel.
Ako imaš kataloški broj gledaj da dijelove probaš izvana naručiti na neki način.
Taj te odrao i to bez noza. Covek daje garanciju 5 godina za popravljene zuba;izmedju ostalih radio je reparaciju konusno tanjirastog za man kamion...cena 20-ak evra po zubu za vece zucanike. ..Ovo sa slike su zupčanici bočnog reduktora za Claas 58 , koštalo je 1000e što je uradio.
Nemam priliku niti da pitam koliko košta novo a eto volio bih znati.
View attachment 56415
Pa imaš tamo žicu na malim kolutima za vezanjeNe kužim e si ozbiljan ili ne?
Paljena je predebela, 1,5 mmPaljena žica.=.građevinski materijal
Bravo, toga se nisam sjetil. Samo, nekak mi je u sjećanju da je ona zelena plastificirana, e ima i gole?Pa imaš tamo žicu na malim kolutima za vezanje