Ovako krenimo redom,,,ja mislim daq nisam nikom naudio,,ča san reka da je loše pofarbano,,,,i meni se desi,,,i svakome se desi,,,vijeruj mi i najiskusnijima........:supz:
Mojim postom,,,kojeg sam napisa kolegi,,,nisam stija ni vrijeđat njega ni njegovo delo,,,niti sam stija ništa loše,,reč,,niti bi bilo kome niz dlaku iša,,,,samo sam stija da mu poklažem greške,,,i da drugi put pazi,,,na neke stvari,,,nači nije isto uzet kist i farbat plug,,,i uzet špricu i farbat komad lima,,,,jer takve stvari trebaju pripremu,,,,a pripremna nije jedan list papira brusnog,,,,nego onako kako sljedi,,,,ima postova di je več neko spomenuja,,,i šprickit,,,i ostalo,,,do kvalitetne boje,,,i svega šta ide,,,,ali onda je kraj isto bitan,,,,pa kolege,,,kako če nešto bit savršenoi zalijeno,,,kad nema ni komore,,,več je na vedrom nebu,,,a praha dosta..............
Ovo su samo sitnice koje treba pazit,,,,a da ne dužim,,,,kolega,svaka čast na trudu,,,i da bog da sutra još bolje pofarbaš,,,i da si sam zadovoljan,,,i zapamti,,,bitno je tvoje mišljenje,,,,ako si sam zadovoljan,,,,i baš te briga ko je ko nije,,,,,ali ža mi je da se mućiš,,,a da na kraju se desi ovako,,,,,,....
Neki su protuimačili moj post,,,kako njima paše,,,neznam ,,,kave veze ima ja ili muhaničar,,,,ako sam nešto loše reka,,,napišite,,,pa da svi vide,,,,a ako jesam izvinjavam se....ovdje javno........na greškama se uči.....
Kolega,,,ako te nešto zanima,,,ili nisi siguran pitaj,,,,pa zato i postoji foruim,,,,ali živili smo s njim i bez njega,,,ovo je samo jedan plus,,,ako se čovijek zanima za biolo ča uvezi,,poljoprivrede i strojeva,,,,.......
Pozdrav
artyman:
artyman: