tibor88
Aktivni član
- Tu od
- 3 Ruj 2007
- Poruka
- 2,386
evo da se i ja ponovno javim. i meni se javlja taj problem. otvori mi normalno pocetnu stranicu, ali dalje nista drugo. nemogu niti na podforume, niti na nove postove. nista. otvori se samo bijela stranica, ne pise apsolutno nista. pise normalan link, kao da je to otvorio, ali u biti nije se nista desilo.
koristim mozillu verzija 3.6.2, adsl. desilo mi se to i na laptopu danas, a inace sam na kompu i vec neko vrijeme su problemi s tim. u medjuvremenu odem negdje drugdje i kad se vratim za par min obicno proradi..
edit:
evo print screen s laptopa, makar se u biti nema sta niti vidjeti
i posto je to bobo vec spomenuo, da napomenem da ja jos uvijek ne vidim cijelu sliku, tj od kako se taj problem pojavio, ne vidim desni kraj slike. znaci na ovom printu gore ne vidim dalje od ikonice msn-a
koristim mozillu verzija 3.6.2, adsl. desilo mi se to i na laptopu danas, a inace sam na kompu i vec neko vrijeme su problemi s tim. u medjuvremenu odem negdje drugdje i kad se vratim za par min obicno proradi..
edit:
evo print screen s laptopa, makar se u biti nema sta niti vidjeti
i posto je to bobo vec spomenuo, da napomenem da ja jos uvijek ne vidim cijelu sliku, tj od kako se taj problem pojavio, ne vidim desni kraj slike. znaci na ovom printu gore ne vidim dalje od ikonice msn-a