bogec kaže:kolko ja vidim svima je bitna brzina a ne kvaliteta i kolko vidim da je forum postao privilegija onih koji imaju adsl, i jebeno dobr konfiguracije kompjutera
evo ja imam novu mozzilu,. novi explorer, i ja ne mogu otvorit ni jedan cm slika u temi klagenfurt ona o prodaji traktora, a tema je nova
zaja kaže:brzina = kvaliteta, ne vidim zašto nemožeš koristiti forum,ali ako imaš tako sporu vezu onda jednostavno isključi učitavanje slika u browseru i sve 5. Pa ne očekuješ valjda da se napravi textualni forum jer imaš lošu modem vezu?
zbalija kaže:zaja kaže:brzina = kvaliteta, ne vidim zašto nemožeš koristiti forum,ali ako imaš tako sporu vezu onda jednostavno isključi učitavanje slika u browseru i sve 5. Pa ne očekuješ valjda da se napravi textualni forum jer imaš lošu modem vezu?
zaja što se tiče brzine postavljanja novih postava kako sam rekao bilo je tako kad sam se ja registrirao na forum,
nakon jedno dva mjeseca je brzina drastično pala koja je bila sve do sada.
Ali ima primjedbu da se pojavljuju svako malo problem da se ne može ulaziti na forume,
nego sam na početnu stranu, a kad klikneš na neki od foruma pojavi se samo bijela pozadina.
Ali nije mi jasno zašto se to dešava, ali sam siguran da je problem na selveru, a ne u internet vezi,
sigurnosnim postavkama antivirusnog programa jer nakon jedno pola sata do sat je opet koda nije bilo ništa.
A i svako malo je da su slike polovične i sl.
zaja kaže:Neznam, ja sam gotovo siguran da je kod tebe problem, specijalno od kad si mi poslao screensh svog Firefoxa koji nakrcan raznoraznim toolbarevima. Polovične slike, tj. učitavanje samo dijela slike nema apsolutno veze sa forumom, te slike čak nisu na forumu već se linkaju sa raznih servisa tipa Imageshack.