• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,926
Tko je šef?
Na početku čovječanstva tamo od Adama i Eve, vitalni organi počeli su raspravljati tko je šef.

Mozak
Ja moram biti šef, budući da ja naređujem kako da funkcionirate!

Oči
Mi bismo trebale biti gazde, jer mi vodimo tijelo kamo treba ići!

Srce
Ja bih ipak trebao biti šef, jer svima vama je donosim krv da biste mogli funkcionirati!

Želudac
Ja ću biti šef, budući da vas sve ja prehranjujem!

Noge
Mi trebamo biti šef, jer nosimo cijelo tijelo!

Ali tada se javi gov*o!
A ovi poludiše od smijeha!

A gov*o reče:
Ja ću biti šef sviđalo se to vama ili ne i odluči ne izaći pet dana!!!!!!!
-Tijelo se loše osjećalo
-Želudac se preokrenuo od muke
-Očima se sve zamaglilo
-Srce je bilo u agoniji
-Noge su drhtale

I tada svi povikaše:
- Neka gov*o bude šef!
I od tada svako gov*o može biti šef!
Sad mi nije jasno zašto se čista hrvatska imenica gov-no korigira!?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Kako je berba gotova predložil sam ženi kaj bi ju izvel vu kazalište.
Bila je malo začuđena kak mi je baš palo na pamet kazalište.
Reko, pak se stalno buniš kak se nemreš doma vu miru naspati pak bi možda mogla vu kazalištu.
Jako me hudo pogledala i štela je nekaj reči, ali sem ja bil brži i fletno sam suknul prema podrumu. Kaj je sigurno sigurno je. Bum videl zutra da li bu obed na stolu ili ne. Vrag po kazalištu i kulturi.....jeftinije bu da joj kupim nekakve tablete za smirenje :unsure:

Najnoviji postovi

Na vrh