• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,946
@MUHA , klanjam ti se radi ovoga. (y)
Bravo, ne moramo niti mi biti ničije sluge, imajmo samo malo dostojanstva i ponosa.
Još uvijek ima među nama "sposobnih", koji svoju pamet spreme na memoriju laptopa, ubace laptop na zadnje sjedište svoga auta, odu u svijet, to prezentiraju, prodaju i dobro naplate.

Imamo mi još marljivih, pametnih i dobrih mladih ljudi, ali jako nam se trude "ovi na vlasti" da nas razvodne.

Držimo se grčeviti i još uvijek se ne damo, ni mi, ni oni iza nas...

@MUHA, ma pogodio si me u srce... Hvala ti ma, ne radi mene, nebitan sam, nego radi svih drugih! Nek se i oni napokon malo - zbudiju... ;):devilish::ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,433
Uzalud je komentirati, jer se nas, male ljude, ionak ne pita. Čovjek je rekel kaj mnogi "euroskeptici" misle...samo se rijetko takvim mišljenjima daje medijskog prostora.

I na "referendumu" sam bil protiv, na čuđenje ostalih na glasačkom mjestu.
Obzirom, da su nas ipak ugurali, čak ni to ne bi bil problem koliko je to pokornička i veleizdajnička politika, jer vlastodršci u Hrvatskoj em nemaju nimalo nacionalnog dostojanstva (poput Poljaka npr.) niti vole zemlju kojom upravljaju...na štetu svih nas...
Nacionalno dostojanstvo i elan nestali su smrću pokojnog predsjednika i dolaskom komuništa na vlast 2000. i od onda propadamo kao društvo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,433
Jesu, ali su u to vrijeme bili nacionalno osvješteniji i rodoljubnije posloženi (HDZ) nego oni koji su ih zamijenili.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,433
U vrijeme do 2000. g. i dolaska komuništa (račana) na vlast.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,433
Sadašnji su djeca Titovih i Račanovih, najgore vrste...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,757
Nema dugo sam negde pročital jedan komentar u kojem je autor napisal, citiram:
Dokle god mi mislili da su komunisti bili greška nebu dobro.

Tak nekak i večina streših ljudi pripoveda.

E sad, ima ona jedna pjesma, istina je voda duboka.
Nekom lijepa, a nekom ne....

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,863
Ono prije društveno uređenje treba posrati!
Ona škola u kojoj smo učili je za Q!
Onaj faks, isto!
Tko god dođe kasnije mora ono prije posrati jer ne može opstati!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,683
Eto ga, i pak nisam siguran da li da pionirsku kapu i maramu čuvam i dalje ili da ju hitim vu peć za centralno? :unsure:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,433
Nema dugo sam negde pročital jedan komentar u kojem je autor napisal, citiram:
Dokle god mi mislili da su komunisti bili greška nebu dobro.

Tak nekak i večina streših ljudi pripoveda.
Većina stareših se sjeća mladosti i lijepih dana, a ne shvaćaju da se vremena mijenjaju…i da to čudo(vište) ionak ne bi opstalo.

Zanimljivo, Madžari, Česi, Slovaci, Poljaci ne misle da im je prije bilo bolje…to je valjda samo u glavama nekih ljudi ovdje, koji zaboravljaju koliko je taj, ljubljeni im komunizam, pobil nedužnih ljudi i zavil obitelji u crno…

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,863
" pobil nedužnih ljudi i zavil obitelji u crno…" to je na žalost zajednički nazivnik za sve režime ("demokracije") pa i ovu današnju

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,757
to čudo(vište) ionak ne bi opstalo.
Misliš da ovo bude?

Većina stareših se sjeća mladosti i lijepih dana
A kaj ti sad ove tvoje riječi govore?
Jel bilo ljepše i bolje za čoveka ili nije?

a ne shvaćaju da se vremena mijenjaju
Na nesreču mladih ne na bolje.
Ljudi sve imaju i sve im je dostupno, ali več sad ima hrpa gladnih, a još malo i nebu dobro....

to je valjda samo u glavama nekih ljudi ovdje, koji zaboravljaju koliko je taj, ljubljeni im komunizam, pobil nedužnih ljudi i zavil obitelji u crno…
A ovaj poredak nije, koliki ljudi su si stavili štrik oko vrata zbog kredita, koliko propalih obitelji, koliko nevinih je izginulo da bi imali ovo kaj imamo sad......
Da se ti ljudi mogu diči iz svojih grobova.....

Ti jako dobro znaš da ja ne volim ovakve i slične rasprave na forumu jer one samo vode u svađu još malo tih pravih prijateljstva koja su ostala.
U četri oka sam spreman puno više argumenata iznesti iz sebe.
Obrisal sam sve mudre misli koje sam napisal.
Samo bum napisal ono kaj je vezano za poljoprivredu i forum, a to je da je onda Slavonija bila žitnica, stoke je bilo u svakom selu, a ljudi su na moru odmarali.

Najnoviji postovi

Na vrh