• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,752
Screenshot_20250730_150316_YouTube Music.jpg
Danas mi ova Čolina pala na pamet ,ali nekako mi se čini da će ove zime biti malo drugačije, da će ipak studenti,ili obitelji koje su u potrebi iznajmljivanja stana imati mogućnost ,nije baš neka sezona,morat će se raditi i zimi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,770
Vele da nije skupo na moru, pa i nije.
Ali kad izađeš iz njega.....

Teško se bu mnogim ljudima naučiti na novi (stari) tempo života ;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,893
Mene samo zanima gdo je zmislil da moramo svi na more? Negda su nam bili dobri potoki i šoder grabe i nismo morali kukati kak je sve skupo. Kakvu jabuku z vrta sa sobom na kupanac i uživali smo. Bez mobitela i slane vode.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,112
Cijeli život nešto čekamo, a za to vrijeme život nam prođe. Ne cijenimo njegove prekrasne trenutke dok ne postanu uspomene.
Zato danas:
- Cijenite ono što imate, budite zahvalni i ne žalite ni za čim. Mislite na ono što želite, a ne na ono što ne želite.
Zaboravi ono što te povrijedilo, oprosti onima koji su te povrijedili i budi sretan zbog onih koji te vole.
- Oslobodite se krivnje, žaljenja i straha za budućnost i brzo ćete se osjećati bolje.
- Nikad nemoj gubiti vjeru u sebe, u ljude, u svijet oko sebe, radije sumnjaj u namjere ljudi zbog kojih gubiš vjeru.
- I prije nego počnete žaliti za onim što niste učinili počnite činiti ono što ste oduvijek željeli učiniti u svome životu.
- Nikada nije kasno krenuti ispočetka i nikad nije teško pokušati.
Najgore je kad shvatite da ste nešto mogli, a niste ni pokušali.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,271
Zadnjih tjedan dana smo supruga i ja vodili jako tešku bitku, protiv teleoperatera našeg davatelja usluga, aplikacije za Internet itd. Koristimo njihove usluge oduvijek, iz mjeseca u mjesec i sve naše račune plaćamo na vrijeme. Supruzi prvo nisu obnovili, aktivirali mjesečnu tarifu. Onda su joj iz samo njima poznatih razloga skinuli sav novac s bona, da bi ga drugi dan vratili i poslali ispriku na SMS. Supruga nije odmah skužila da joj tarifa za novi mjesec nije aktivirana, pa je u toku dana sam-tak ostala bez više od 4 EUR-a. Onda sam "poludio" iako sam več lud i počeo ih kontaktirati. Niti nakon protjeka 20 min "agent se nije javio". Jutros sam preko računala pokrenuo tzv čet s njima i svađao se skoro 3 sata. Oni tvrde aplikacija vam je uključena, mi vidimo da nije i ne radi. Nisu nam došli GB za Internet niti minute za SMS poruke i tel razgovore. Ja tupim niste uključili niste ni EUR e skinuli s bona supruzi. Oni tvrde, radi, dajte pošaljite sliku ispisa stanja. Ja pošaljem oni čekaju. Ne to pošaljite nam promete, ja pitam promete čega, niti ih je bilo niti su vama vidljivi. Onda tražim sad vi meni pošaljite dokaz i obavijest koju ste poslali (a nisu) da ste aktivirali toliko GB prometa Interneta i toliko minuta SMS i tel razhovora. Naravno da mi nisu. Iznenada su poslali broj, to otipkajte, napišite u poruku slovo A i bude aktivirano. I jesmo, ja i supruga zajedno, došla je napokon, nakon tjedan dana obavijest da sad sve radi i da ima i GB i SMS i tel razgovore u tarifi bez dodatnih ogromnih troškova.
Eto ako nekome pomogne, da u budućnosti i on ne nahebe i ne baci novac u vjetar, sam tak, u trenu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,271
Ne podvijam rep nikad, kako god to bolno i ružno ponekad bilo. Ja se ponašam odgovorno, ispravno i uvijek na tome insistiram i od njihove strane. Naravno sebi nabijem stres, a njima se živo fučka, ali dojde sve na moje. Ništa ja od nikoga ne tražim preko žita, ali nedam se raditi budaletinom. E ne bu išlo, nikad i nije išlo, zato sam ja sijed na četvrtu potenciju, ali istjeram "pravicu". OK dosta moje malenkosti...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,268
Moja žena je tako nešto slično imala sa Telemachom, ja na T com-u nemam problema

Najnoviji postovi

Na vrh