Zadnjih tjedan dana smo supruga i ja vodili jako tešku bitku, protiv teleoperatera našeg davatelja usluga, aplikacije za Internet itd. Koristimo njihove usluge oduvijek, iz mjeseca u mjesec i sve naše račune plaćamo na vrijeme. Supruzi prvo nisu obnovili, aktivirali mjesečnu tarifu. Onda su joj iz samo njima poznatih razloga skinuli sav novac s bona, da bi ga drugi dan vratili i poslali ispriku na SMS. Supruga nije odmah skužila da joj tarifa za novi mjesec nije aktivirana, pa je u toku dana sam-tak ostala bez više od 4 EUR-a. Onda sam "poludio" iako sam več lud i počeo ih kontaktirati. Niti nakon protjeka 20 min "agent se nije javio". Jutros sam preko računala pokrenuo tzv čet s njima i svađao se skoro 3 sata. Oni tvrde aplikacija vam je uključena, mi vidimo da nije i ne radi. Nisu nam došli GB za Internet niti minute za SMS poruke i tel razgovore. Ja tupim niste uključili niste ni EUR e skinuli s bona supruzi. Oni tvrde, radi, dajte pošaljite sliku ispisa stanja. Ja pošaljem oni čekaju. Ne to pošaljite nam promete, ja pitam promete čega, niti ih je bilo niti su vama vidljivi. Onda tražim sad vi meni pošaljite dokaz i obavijest koju ste poslali (a nisu) da ste aktivirali toliko GB prometa Interneta i toliko minuta SMS i tel razhovora. Naravno da mi nisu. Iznenada su poslali broj, to otipkajte, napišite u poruku slovo A i bude aktivirano. I jesmo, ja i supruga zajedno, došla je napokon, nakon tjedan dana obavijest da sad sve radi i da ima i GB i SMS i tel razgovore u tarifi bez dodatnih ogromnih troškova.
Eto ako nekome pomogne, da u budućnosti i on ne nahebe i ne baci novac u vjetar, sam tak, u trenu.