Kad ti se ne diže ujutroMene pomicanje sata ne dira, samo alarm pomaknem sat vremena ranije.![]()
Ili kasnije 🤔samo alarm pomaknem sat vremena ranije.![]()
Zapravo se najviše bune odnosno ljetno računanje najviše zagovaraju oni koji rade po zapadnom standardu ili ti ga od 9 do 17 h, a meni koji radim s takvima je čim ranije, tim bolje - od 6 do 14 h ili od 7 do 15 h. Onda se čude kako se ne javljam popodne, a zaborave kako sam počeo puno prije njih.Ovo je prirodno vrijeme, i kako bilo da bilo to je ono što bi trebalo poštivati.
Ovo umjetno, navodno postavljeno je zbog ljudi,ušteda i sličnih stvari. Odgovorno tvrdim da je to napravljeno zbog države,vlasti i svih ostalih parazita,radi povećanja potrošnje, a ne smanjenja.
Konstantno pričamo kako treba tempo smanjiti,prilagoditi ljudskom organizmu, samoj potrebi i sl. a ovo je pomicanje sata ma navodno ljetno je upravo dodavanje gasa.
Nije baš, Portugal i Finska imaju svoju vremensku zonu, a u EU su. Ovo da bude jedna zona je nemoguće, prevelika je udaljenost.Traži se EU jedinstvo po pitanju sata, a to je nemoguće do daljnjeg. Dok kod nas več pada mrak, u Španjolskoj i Portugalu je još uvelike dan, a u istoj smo vremenskoj zoni.
Tu su i financijski interesi, koje su forumaši več prije malo dodirnuli, tako da od suglasja na nivou EU još dugo ne bude ništa.

Dođe ti na isto, ako je loše održavanje.Mislim da se kolega Lee referiral na održavanje žena.
U oba slučaja - ode susjedu...Dođe ti na isto, ako je loše održavanje.