• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,109
Razmišljam o ovome "oko sebe".
Susjed s lijeve strane je ove godine sve "kasno zimske - rano proljetne radove" napravio, završio pred cca 3 tjedna, radi odlaska na operaciju bruha.
Susjed preko puta ceste je zamijenio plastenike i sve napravio, prije cca 2 tjedna, radi odladlaska na operaciju bruha.
Susjed s desne strane dvije parcele od nas, je sve odradio i završio prije cca 2 tjedna, radi odlaska na operaciju u ZG.
A ja ove godine u odnosu na sve njih, kasnim u svemu, radi postepenog povratka u život poslije operacije.
Koja smo mi luda ekipa, teško da još luđi možemo postati...

Izvucite pouku na našim primjerima, usporite, prikočite dok još mozete, "nije posao zec da bi uteka", mene je sve od pislova počekalo...

Najnoviji postovi

Na vrh