• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,147
A bogme mene su moji mama i tata vodili svake godine obavezno. Omanuli smo samo jednu, ja sam omanul, oni su išli, a i to sam moral vojsku odslužiti...

Kad nisu uspeli dobiti kampicu preko sindikata onda smo išli sa šatorom.

S obzirom kakva su zanimanja u životu radili i da su od knjižica imali samo štednu i planinarsku, najvjerojatnije im je tam bilo ljepo pa su odvajali da bi se malo odmorili...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,258
Zaboravljate bitno:
U svakoj zemlji (zapadne) europe u tim vremenima je bilo slično.
Nije bivša država bila izuzetak iako nije pripadala tom krugu.

I u današnjem vremena je u HR slično kao u tim zemljama...

Ono kaj je bilo bolje, je da je možda bilo bolje malom čovjeku...ali je pitanje tko si je tad to mogel priuštiti...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,147
Ono kaj je bilo bolje, je da je možda bilo bolje malom čovjeku...ali je pitanje tko si je tad to mogel priuštiti...
Na koje to misliš, pokaži s prstom, napiši kaj je to TO na kaj misliš?
Zdravlje ili slika prije, slika ljetovanja?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,258
Jedno i drugo...
I onda su trebale koverte za bolju njegu.
Na onom prvom moji (pa ni ja) nisu nikad bili...

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,599
Kad smo kod ljetovanja,pitaj lijesku za odmaralište Podravke u Pirovcu. On dobro zna kak i gdje je bilo. Idi pogledaj sad,ni temelja više nema. I ne,nije ga Tito srušil,za njega su ga gradili. Da ne nabrajam dalje,Varaždinka i VAMA u Pirovcu,Mundus u Makarskoj itd. Samo moje područje. Daj mi jedno pokaži koje su ZNA SE izgradili

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,258
Meni ne sad bolje neg u ono vrijeme. Tad sam materijalno imel puno manje neg sad...

Šteta kaj nitko ne shvaća da su djeca onih koje toliko hvalite, prigrabila vlast i prisvojila ili upropastila ono kaj "su njihovi starci priskrbili', a sirotinja svojim radom platila...baš kak i danas plaća...
Nema to veze s HDZ-om kao takvim, već z vrhuškom svih stranaka u Hrvatskom državnom saboru koji su se otuđili od naroda.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,147
Na onom prvom moji (pa ni ja) nisu nikad bili...
Hočeš da ti bez fige u žepu napišem zakaj tata nije imal vremena da te vodi?

Nebum, nemaš brige ali i ti ja znamo zakaj te tata nije vodil na more ;) a isto znamo kak ti je teško bilo u odnosu na druge.... mislim, ja sam tak načul od tvojih sumještana. Znam da lažu... jedino sa Teslom nisam razgovaral....mogu ja i pitati ako treba....
A lječenje bum isto prešutel....

Najnoviji postovi

Na vrh