• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,263
Željezna je zavjesa bila logor u kojem su ljudi zadržavani silom i strahom...(sjećam se puta vlakom u Poljsku '89.)
Ako bolje pogledate, u eu je danas gotovo isto, samo tome služe zakoni, ekomija, elektronički nadzor...sjetite se stavova iz vremena plandemije: sloboda nije pravo, već privilegija (koju se može u svakom trenutku ukinuti)...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,702
Glede EU i demokracije.
Spočitavali su ciganu/romu da ne zna kaj je demokracija.
Odgovara im cigan/rom.
-Ako mi cigani ne znamo kaj je demokracija ko onda zna? To ti je ono kad te svi teraju u tri lepe materine, a ti ideš kam hoćeš.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
930
Trend smjera u kojem ide EU je jako zabrinjavajući. Ide i ide a nitko ništa od tih politika nije birao, a opet nas vode u strogo centraliziranu državu/politički sistem gdje odluke donose ljudi koje se uopće nije biralo na funkcije na kojima se nalaze.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,980
Pa o tom ja I govorim ,najprije je trebalo sve poništiti, pod izlikom da će napraviti sve bolje,a onda priča kao sa onim mostom, mi ćemo napraviti stariji i ljepši .

Posljednje uređivanje od moderatora:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,610
"Hrvatska nam se godinama sve više crveni, ali od srama." Neki su za nju položili svoje živote, devedesetih godina. Ovo nisu sanjali.

Ajmo vladajuči "plavi" zbrišite to s dnevnog reda, vrijeme vam je... i vaša se djeca polako, ali sigurno guše u vašem nesnosnom smradu.

1000048114.jpg

Nemamo i ne znamo kamo s našim otpadom koji "proizvodimo" u HR, a vladajuča mafija i banda je dopustila još i uvoz iz Europe (u naše mnogobrojne HR spalionice i reciklaže - predimenzioniranih kapaciteta, da ironičan sam, jako).
Napravili su od HR poljski šekret za veči dio Europe. Imaju slogan Zna se, ali odjednom za ovo nisu znali. Ili nisu na vlasti, drugi su krivi...
Sretan sam da imam još par godina, matematički, pa da krepam, taman prije nego mi zatruju i zadnju kap pitke vode...
Goli otok, prisilni rad ma kaj god, neki tamo u Aziji imaju bolje zakonske metode, prezentiraju ih javno, na trgu, pa se ti usudi.
Demokratein... e moj narode, kud nas to odvede?!?!?!.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
930
Nije samo ovo deponiranje otpada iz EU problematično.... pa nama kroz državu godišnje prolaze stotine tisuća migranata koji upravo kod nas poptuno neometano i slobodno ulaze u EU i kreću se većinom prema državama sa jačim socijalnim sistemima (čitaj: gdje je bolja socijala). Sav onaj talog koji radi probleme u tim državama - vraća se po sili zakona u državu u kojoj su ušli u EU - kod nas. Kakve će to dugoročne posljedice imati na Hrvatsku? I sve to radi čega? Zato jer su Soros i ekipa dali mig vladajućim da ako budemo propuštali ilegalce - budu dali malo kredita, a već smo ionako zaduženi i trend zaduživanja države je jako, jako loš.
I deponiranje otpada i izbjeglice su sistemske, političke, greške koje će imati dugoročne posljedice na državu a koje će se pokazati u svojoj punoj problematici tek jednom u budućnosti.

• Like
Reactions: ZJ

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,162

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
930
A turisti gledaju i ovakve scene putem prema doma i tam hvale pad željezne zavjese u kojoj je bila samo sila i strah....

To je posljedica kada se političke vlasti istinski brinu samo o svojem reizboru i na sve gledaju kroz glasački listić, umjesto da se bave vođenjem države i provođenjem zakona.

Najnoviji postovi

Na vrh