• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozdrav forumašima

• Temu pokrenuo VOJVODJANIN
  • Datum prvog posta
V

VOJVODJANIN

Guest
Pošto me je kolega Žuti ovako nahvalio, red je da se i ja opširnije predstavim forumskoj populaciji:

Zovem se Kaćanski Branislav iz Srbobrana , mesta na nekih 30-tak mk od N. Sada.Nagurao u guzicu 40 godina,oženjen i imam ćerku staru 15 godina.Preko nedelje sam u N.Sadu gde ja i supruga imamo prodavnicu meš. robe,a vikendom odlazim u Srbobran gde preuzimam brigu o ovcama, od mladjeg brata(on ima 120 a ja 30 komada) imam nešto malo svoje zemlje i nešto u zakupu(ukupno 5 kj) koju obradjujem pretežno za ishranu stoke.
Mehanizacija(ljuta):

-Vladimrec "81 godište
-Plug OLT 14"
-Špartač dvoredni Panonija
-Prikolica 3 tone
-Drljača
Što se tiče moga dočeka o kome naš kolega Žuti piše, za mene je to normalna stvar,jer dolazi mi ČOVEK u grad, i normalno je da ću da pomognem.
Vaspitavan sam u duhu "bratstva i jedinstva", politika me ne interesuje i ljude delim u dve kategorije: ČOVEK i gov*o OD ČOVEKA.Sa ovim drugima neću da imam posla, taman da mi je rodjeni brat.
Nisam neki bogataš, nisam ni siromah, trudim se da kćeri omogućim dobro obrazovanje i pristojan život,a meni kako bude.
Eto toliko ovaj put od mene, još jednom pozdrav svim ljudima na najboljem polj. forumu.

Žuti vidimo se kada krene berba groždja,stižem u SL.Brod da malo pripomognem u poslu i ispijanju špricera(gemišta).

Aj živeli:partyman:

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Pa kolega lijepo predstavljanje , ( mada si se već predstavio ) ma svi smo mi više manje isto odgajani , netko više netko manje uspješno , samo pitanje je koliko će nas to htjeti priznati . Pa takva su vremena bila , samo uvjek je bilo dobrih i loših ljudi . Ali dosta o tome .
Nego ovo za berbu je dogovoreno , sve ti javim na vrijeme

Pozdrav i Živio

G

GROF

Guest
., ej!, forumašu naš VOJVODJANINE!!!

., lipo si sve odreda napisal i opisal o sebi., rekli bi moji Ličani!?, svaka TI dala srce iz njedara!, čitaj ovako, srce=papuče, njedara=ormara., ...

., vidi se i iz tvoga pisam - štorije da se družiš sa našim zajedničkim prijateljem Žutim!., a kodnjega TI negine skidanje do kraja., ON je ko otkrivač talentov.-

., svaka TI čast forumski prijatelju na odličnom predstavljanju SEBE!., a svakako se slažem sa tobom u razvrstavanju ljudi po kategorijami; čovik i gov*o od č....a.- ...

., aj Bog!., čitamo se ...

V

VOJVODJANIN

Guest
GROFE hvala na lepim rečima........ nego kada Ti spavaš???

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Pozdrav VOJVODJANIN odlično predstavljanje,gen.70-tih eee i klince istih godišta imamo (sin 15 god ),sve dobro ti želim u oba posla.
Pozdrav.

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Nema šta , preljepo dragi prijtelju , znaš onu " predivna ravnica nigdje joj kraja , negdje u daljini sa nebom se spaja " :heart:

Pozdrav tebi i tvojima , Živjeli :supz:

V

VOJVODJANIN

Guest
Posle 10 dana borbe sa internetom evo konačno i mene, da vidim šta se radi.
Pozdrav za sve forumaše :supz:

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Pozdrav kolega .... , tako je isto i meni bilo , samo što sam ja morao čekati 20 dana :madmana::madmana:

V

VOJVODJANIN

Guest

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Evo da i ja osvežim temu.
Ovo je rezultat prošlonedeljnog rada.
Utrošak je sledeći:
-1 kg šmirgle
-1 kg antirosta
-1 kg temeljne boje
-5 kg boje
-oko 10 litara piva
-znoj u neograničenim količinama

S" obzirom da sam amater, nije loše ispalo za prvi put!
Da samo napomenem, traktor je star 30 godina.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Evo da i ja osvežim temu.
Ovo je rezultat prošlonedeljnog rada.
Utrošak je sledeći:
-1 kg šmirgle
-1 kg antirosta
-1 kg temeljne boje
-5 kg boje
-oko 10 litara piva
-znoj u neograničenim količinama

S" obzirom da sam amater, nije loše ispalo za prvi put!
Da samo napomenem, traktor je star 30 godina.

Ma nema šta , odradio si to kao pravi profesionalac , traktor izgleda odlično ..... , a i netroši puno :rolfer::rolfer::rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Jako ljepo urađen posao,,,,pa dali si,amater,ili nisi,,,bitna je volja,,,a volje i znnoja ovdje je bilo u izobilju,,,tako da jedino ča se more reč,je,,,,,,SUPER,5+,,,,a za utrošeni materijal,,,,jesve u granicama,,,,samo bi pive trebalo ič,,,,VIŠE.................:rolfer::rolfer::partyman::partyman:

Još jednom ,,,svaka člast,,,i daj još koju fotku..:prayer::prayer:

V

VOJVODJANIN

Guest
Hvala na dobrim komentarima, trudio sam se, bitno je da je rđa sprečena da napreduje.A što se tiče piva više je trošio "stručni štab", nego ja.Tu uvek ima pomagača.:rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
To je sigurno,,,,,:partyman:,,,brižna kuča di niko ne dolazi...:drinkers:

A kako se vidi,,i8 kod tebe je prometno,,,,:drinkers::drinkers:živili..

Ali traktor,,,je za na izložbu..

G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav forumski prijatelju VOJVODJANIN! ...

., slikice divanidu 1000 reči!, traktorić - crljenko!, ispal ko iz dućana, sve si odradil za deset!, ko pravi profesionalac!!!, BRAVO! ...

., aj Bog!, čitamo se ...

V

VOJVODJANIN

Guest
Hvala,hvala...sad sam se zapalio, za vikend prelazim na prikolicu.
Bićete izvešteni kad završim :partyman:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
ček malo,a nemisliš valjda sad raditi sa njim??? to sad može samo u muzej

V

VOJVODJANIN

Guest
ček malo,a nemisliš valjda sad raditi sa njim??? to sad može samo u muzej

:rolfer::rolfer:dobar si...ovoga da parkiraram,a da kupim nekog olupanog za posao.
Bogami će crvenko da izvlači stajnjak čim oberemo kukuruz,a onda će dobiti i plug pa polako....

Na vrh