• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od ladislav

L

ladislav

Guest
Pozdrav, živim u Gorskom Kotaru, poznanik mi je savjetovao ovaj forum da bi pronašao ljude sa idejama oko poljoprivrednog ugoja te da bi tako ispunio svoje slobodno vrijeme i sebične želje.

Po struci sam ekonomista:? nemam kapitala niti mehanizacije, nezaposlen sa jako puno slobodnog vremena. Uporan sam i snalažljiv.

Nadam se da me možete pomoći sa idejama oko uzgoja određenih kultura, oko plastenika, uzgoja gljiva u podrumima, lješnjaka te uzgoja bobičastog voća.
Nadam se da ovdje ima pojedinaca sa iskustvom u uzgoju red angus-a.:scratch

Pozdrav svima:)
 

zagorec

Član
Tu od
16 Svi 2011
Poruka
99
pozdrav i dobro došao
vidim da te zameo snijeg
probaj sa izvozom tog proizvoda:rolfer:šala
 

Jajo

Član
Tu od
13 Pro 2010
Poruka
351
što ne valja kod tih angusa?

Malo su previše crveni. Ali ima pomoći, postoji pasmina Black Angus, isti bi više karakteriziro stanje našeg stočarstva:supz:
 
Na vrh