Evo par rijeci i o meni. Zovem se Dejan i zivim u Krapini. To vam je jedno mjesto kod Jesenja. Pratim vas skoro dvije godine, pa sam se konacno odvazio javiti. Imam 38 godina. U Mariboru sam zavrsio srednju strojarsku- smjer strojarski tehnicar. 1993 vojska. Zanimljivo je da sam te godine bio u Jezeranama, ali Grofa nisam vidio. Naime pokvario se autobus pa smo cekali da ga pokrpaju, da moze izdrzati do Gospica. Nakon vojske nije se moglo naci posla pa sam zavrsio na bausteli kao konobar- zidarski. I tako 15 g. dok nisam dobio otkaz kao visak. Taman su na birou trazili ljude za prekvalifikaciju i prijavim se ja za zavarivaca (odustao sam od njegovatelja kad sam cuo da necemo njegovati studentice). Uz malo srece i puno veze uspio sam se zaposliti u krapinskom Jedinstvu i evo odgulio sam vec 10 mjeseci. Mogu vam reci da svaki dan s posla dodjem nasvasan.
Sto se tice mehanizacije imamo (vise otac):
-traktor TV 523 1989 g. ,koji mislimo zamijeniti za nesto jace,
-prikolica, plug Batuje i freza TV,
-kosilica Olimpia 14 KS,
-2 motokultivatora IMT 506 i IMT 507 s kosom 130 cm i frezom,
-2 flakserice Stihl 040 i 045.
Obradjujemo nesto zemlje (kukuruz, krumpir, repa) , krave smo pojeli pa sad sijeno kosimo tek toliko da cistimo livade. Drva radimo u svojoj sumi i normalno u tudjoj. Prije par godina sam se poceo zanimati za vocarstvo pa sad sadim stare sorte jabuka. Trazim po okolici jabuke kojih nemam i onda ih cijepim (kalemim). Pomazu mi dva deckica od 10 i 12 g. Neki kazu da mi slice pa cak i mislim da su moji. I tako ja mislim da bi to bilo sve. Ako se netko jos necega sjeti nek mi javi. Jos nesto. Volim dobro popiti i pojesti, pa ako bi neka srodna dusa trazila covjeka slicnih kvaliteta molim da mi se javi.
Sto se tice mehanizacije imamo (vise otac):
-traktor TV 523 1989 g. ,koji mislimo zamijeniti za nesto jace,
-prikolica, plug Batuje i freza TV,
-kosilica Olimpia 14 KS,
-2 motokultivatora IMT 506 i IMT 507 s kosom 130 cm i frezom,
-2 flakserice Stihl 040 i 045.
Obradjujemo nesto zemlje (kukuruz, krumpir, repa) , krave smo pojeli pa sad sijeno kosimo tek toliko da cistimo livade. Drva radimo u svojoj sumi i normalno u tudjoj. Prije par godina sam se poceo zanimati za vocarstvo pa sad sadim stare sorte jabuka. Trazim po okolici jabuke kojih nemam i onda ih cijepim (kalemim). Pomazu mi dva deckica od 10 i 12 g. Neki kazu da mi slice pa cak i mislim da su moji. I tako ja mislim da bi to bilo sve. Ako se netko jos necega sjeti nek mi javi. Jos nesto. Volim dobro popiti i pojesti, pa ako bi neka srodna dusa trazila covjeka slicnih kvaliteta molim da mi se javi.