• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od Lukarak

lukarak

Novi član
Tu od
1 Tra 2011
Poruka
25
Pozdrav svima. Nisam prije napisao predstavljanje jer sam tek sad procitao privatnu poruku :p

Zovem se Luka Rakamaric, iz Zagreba sam, imam 26 godina i svaki cas bi trebao zavrsiti Fakultet elektrotehnike i racunarstva.

Imamo jedno imanje u okolici Karlovca (Priselci, blizu Jaškova i Ozlja). Kupio ga je moj djed, koji je bio iz Karlovca, kao grunt za vikend. Ima oko 2.5 hektara, dio je grabova šuma, dio su livade, voćnjak, vinograd i tako.

Od poljoprivredne mehanizacije imamo motokultivator Goldoni 610D, s frezom te striznom i roto kosom, to nam je dovoljno za vrt i kosnju, jer je cca 5000 kvadrata terena dosta strmo.

Vise se igramo, nego sto radimo, ali imamo malina, kupina, ribizla, marelica, breskvi, jabuka, sljiva, krusaka, visnja i tresanja. Imamo i pcele, uglavnom s jednoznamenkastim brojem kosnica.

Zato sto smo tamo samo vikendom iako znamo doci i u tjednu, nemamo nikakve zivotinje.
 

Meho

Član
Tu od
21 Sij 2011
Poruka
91
Pozdrav Luka i dobrodosao, jako lijepo predstavljanje.. puno srece u daljnjem radu ili igranju kako si vec rekao ;)
 
G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav i dobro nam došal!

., lipo predstavljanje!, najiskrenije čestitke na skorom završetku faksa!...

., aj Bog!, čitamo se ...
 

Najnoviji postovi

Na vrh