• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od Natalije

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,451
(btw., what should I feel?? :confused:)

Ja bih sa ovim bio i više nego sretan:
image1301529063imgsmurf.gif

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,451
Hahahaha!! Nisam čitao :madmana:
Jel ovako bolje?
lovepopravni.jpg

Sad je samo instrumental :)

B

BAGERISTA

Guest
tiiiiiiiiiii dammmmmmmmmmmmmmmmmm,,,,tadada dammmmmmmmmmm...:lol::lol:

ilegalac

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
909
tiiiiiiiiiii dammmmmmmmmmmmmmmmmm,,,,tadada dammmmmmmmmmm...:lol::lol:

hm, a da vas dva otvorite posebnu stranicu gdje će te moći iskazivati nježnost, i pjevati jedan drugom :rolfer:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
mtd001-Bagerista molim vas malo ozbiljnosti zar nevidite da je ilegalac u sedmom nebu od ljubavi pustite ga da sklapa prijateljstvo:mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
hm, a da vas dva otvorite posebnu stranicu gdje će te moći iskazivati nježnost, i pjevati jedan drugom :rolfer:

Oprosti molim te......................:mrgreen::mrgreen:neču više...
2a5gh94.gif

mtd001-Bagerista molim vas malo ozbiljnosti zar nevidite da je ilegalac u sedmom nebu od ljubavi pustite ga da sklapa prijateljstvo:mrgreen:

Evo,,,,bit ču ozbiljan,,,,,,,,,,,,8)8)
10pay5h.gif

ilegalac

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
909

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=-Utei9sX7GY&feature=related[/YT]

B

bosniahos

Guest
.

Dobrodošla Natalija,nije tebi lahko virtualoi smo svi dobri i dragi.Oni bora đora je pijevao ovako OJ LJUBAVI MOJA SLATKA ZVIJERI ĆUJ ZUBIMA ŠKRIPE LJUDOŽDERI .......... .

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,915
Od seljaka bjezi i ministra poljoprivrede, a da nece Natalija,sad je na nekom forumu buissnismena, koji joj mogu ponuditi vise od seljaka

B

BAGERISTA

Guest
A ča reč,,,,kad su svi bolji od nas...........:rolleyess::rolleyess::rolleyess:

B

bosniahos

Guest
.

E boga mi nisu.Tebi kolega bagerista malo njija može kontrati,a bome nisi ni siroma koliko svi vidimo.Dok sam bio na privremenom radu preko Save,imal sam nadimak Podravac model Bosna,neznam zbog čega, valjdak zbog stasa hahaha.A da, a i para se ima tak da ti businesmany i nisu baš meni,tebi,nama neka konkurencija.Moja dobra prija je odvijetnica a druga pak radi u ministarstvu ovog onog,baš nisam primijetil da me tronfaju iza leđa.
Nego mi se raspisali a naša Nataly čuti,što za reći.

B

BAGERISTA

Guest
A nisam sirota ne,,,;),,,,,a i da se imam za razbacivat,,nemam,,nit sam se ikada razbaciva.:shock:
Sve šta smo stvorili,,,stvoreno ,,,je neprespavanim nočima,,,,daleko od kuče,,,,a da ne pričam odricanja,,,,,,pa čak morem reč.da i nisam ni bio doma kad mi se prvi sin rodio,,,,,,,,,a delalo se punom parom,,,,da bog da je i ostalo,,,,,,,,,,ali eto tako je kako je...ne žalim se,,,jednostavno radim,,,,dok ne nađem za ič negdje,,,moram bit tako kako jesam...

Malo smo po temi pisali,,,,ali eto,,da prođe vrijeme..

Nema ni NATALIJE,,ni ILEGALCA,,bit če da su negdje otputovali,,,,,
30vm1w2.gif
jjo8yr.gif

Na vrh