• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od tome 420

B

BAGERISTA

Guest
Nema veze,,,,,sto mijera jednom reži.,,,,,,sad češ opet varit,,,,hehehhehe:icon_lol::(happy)::icon_lol::icon_lol: šala,,.

Ima da bude ko grom,...samo naprijed..:(happy)::(y)::(y):

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Ono što neki cijene ko suho zlato je kolega Bager uspio nabaviti ispod cijene...još da sad rješimo dostavu i posao obavljen...još jednom hvala...

B

BAGERISTA

Guest
kad treba pomoč,,,pomogni,,a kad ne treba,,,onda je lako...
Još da to dostavimo,i sretan put,,,i nek te služi dok si sam poželiš..:):(nerd):

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
@tomo baš sam danas prolazio kroz tvoj kraj i sve gledam dal ću vidjet negdje TV-a

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
a tomo je u garaži...pa što se ne javiš kad ideš? da popiješ kavu barem....jedan mi je motorist mahnuo u prolazu,možda si baš ti to bio?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
Nisam bio taj, sa autom sam se vraćao sa Krka. Možda se budemo vidjeli ovaj tjedan jer je nešto @bager spominjao da bi do tebe nekako dostavio kuku za traktor a ja bio onda došao do tebe da ju pokupim.

G

GROF

Guest
Lip pozdrav i tebi prijatelju moj tome420!

Bravo majstore!, dela se punom parom., heheheee, dobro TI je rekal bivši frend BAGER!, nekoliko puti miri, ALI, smao jednom reži! ...

Prijatelju!, naš frend Bimbo!, trebal bi ić put Pule prema Jezerani ovaj tjedan, tamo oko petka ili subote?, upoznat je sa poštom, probat će sve obavit za SVE nas! ...

Pozdrav lipi tebi i tvojima, pišemo - čitamo - pomažemo se., Bog! ...

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Uzvraćam pozdrave....ma eto ništa strašno što se neda prepraviti uz malo strpljenja....

Danas se pa radilo na ogradi za kokoši pošto nove stižu za par dana,onda zaslužuju i novi ambijent :icon_lol:

B

BAGERISTA

Guest
Poli tebe kokoške kad dojdu,,ima da budu kaji u hotelu,...
To je samo dvorište za njih,,,imaš i štalu,,ili je u fazi izgradnje..:(nod):,,,samo naprid,,,,nek bude jaji..:8)::8):

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Je,je štala je još od 1921 heheh ali gradu sam novu radio jer je stara bila dotrajala...

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Eto farbanje je gotovo ,sad još druge felge i gume gore,podnica i instalacija i to je to...

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Bit če prava mala kiperica,odlično si ju sredio.Sad kad staviš još druge gume če bit ko nova.:icon_thumright::

B

BAGERISTA

Guest
Ma da dan-noč,,,,dignuta iz mrtvih..:icon_super:
Bila bi završila ko i velika večina u stanju kojem je bila..:s:

Dali je ovo kipanje imala original..:(wasntme):

B

BAGERISTA

Guest
Prvi put vidim,,,pa zato pitam,...:8):,,ali dušu dalo za neke stvari..

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Da,za neke manje stvari,malo pijeska dopeljat i tako nešto....

I tata bi sine :icon_rofl:

Na vrh