• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od tome 420

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
E san zna ja,,,,a vijerujem da če konbinacija boja bit odlična....:(nod)::(nod):
Se posušila zelena..:icon_razz:

Nije bila zelena nego siva....danas sam morao sve skidat i oprati razređivačem, i pala je crvena

imag0304n.jpg

B

BAGERISTA

Guest
Aaaaaaaa,vidi kako se sija,,,,,,,,,,je vidiš da crvena svugdje stoji,,:icon_razz::icon_e_biggrin:,,,,sviđa mi se sviđa,kolega..

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Aaaaaaaa,vidi kako se sija,,,,,,,,,,je vidiš da crvena svugdje stoji,,:icon_razz::icon_e_biggrin:,,,,sviđa mi se sviđa,kolega..

Sutra će bit slike kad sve sastavim u Grofovoj temi

G

GROF

Guest
Re: Pozdrav od tome 420!, grof pozdravlja tomu! ...

...onu Grofovu skalameriju sam dovršio,još je moram prefarbati jednu ruku i može dostava....bit će slike kad opituram....

., ej prijatelju moj tome420!

., vjeruj da i ja jedva čekam da vidim slikice, ALI još i više u živo da vidim i da isprobamo?, ča pisat mogu?, odlično napravno, svakako i sa odličnom CRVENOM bojom!, to je boja Hrvatske, to je boja mučenika - pa mi smo - velika većina NAS mučenici, to je boja ljubavi, to je boja pozitivne energije, to je boja traktora tome!, ... :icon_syda:

., prijatelju!, vidimo se ako Bog! da?, a daće Bog! u petak, 03. svibnja 2013. god., oko 12:00 sati!, moram još samo obavjestit i naše drage ljudine iz tvog kraja!!! ... :icon_pidu: ...

., pozdrav tebi i tvojima, radujem se napokon i vidjenju uživo!, l.p., Bog! ...

B

BAGERISTA

Guest
Re: Pozdrav od tome 420!, grof pozdravlja tomu! ...

., ej prijatelju moj tome420!

., vjeruj da i ja jedva čekam da vidim slikice, ALI još i više u živo da vidim i da isprobamo?, ča pisat mogu?, odlično napravno, svakako i sa odličnom CRVENOM bojom!, to je boja Hrvatske, to je boja mučenika - pa mi smo - velika većina NAS mučenici, to je boja ljubavi, to je boja pozitivne energije, to je boja traktora tome!, ... :icon_syda:

., prijatelju!, vidimo se ako Bog! da?, a daće Bog! u petak, 03. svibnja 2013. god., oko 12:00 sati!, moram još samo obavjestit i naše drage ljudine iz tvog kraja!!! ... :icon_pidu: ...

., pozdrav tebi i tvojima, radujem se napokon i vidjenju uživo!, l.p., Bog! ...

Ovo ča si napisa,ko da si mi uza riječ iz usti,,,,,,,,,,a ja lipi moj grofe.....i ja čekam:(wait)::(wait):,te slike,i sve,a najviše mi je drago da si ti zadovoljan,jer znam da če ti ovo dobro doč..

Vijerujem da če dugo služit u to ne sumnjam.,,.....

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Poznavajući Grofa on će odmah na onaj najveći trupac od kubika navalit.....pa ako izdrži,prošlo je test heheheh

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Brat za svojim "laptopom" :(giggle):

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=NfwGF25t_2g&feature=youtu.be[/YT]

B

BAGERISTA

Guest
Poznavajući Grofa on će odmah na onaj najveći trupac od kubika navalit.....pa ako izdrži,prošlo je test heheheh

Znam,,,,,,,,ali ne sumnjam da neče izdržat..

G

GROF

Guest
., e moj prijatelju; tomo420! ...

., bil sam jako žalostan ČA nisi mogal doć?, eto, tako je to u Našem skromnom životu, kud bi dospili kad bi SVE bilo baš onako, onako kako mi oćemo - želimo?, kadi bi nam bil kraj?, ... čovik!, planira, misli, snuje?, ALI Sam dragi Bog!, odlučuje! ... ., život je pred nami, biće još milijon druženja - okupljanja - akcija!, znaj i SAM da MI Svi skupa računamo ubuduće sa TOBOM! ... :drink: ...

., zovi, samo zovi, ... :(call): ... SVI će Uztebe! bit!!! ...

., l.p., Bog!, pozdrav dragoj obitelji! ... ., kelji ku slikicu kad uvatiš vremena? ...

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Iskreno se i ja nadam da će bit neka prilika kad ću se moći odazvati i upotpuniti druženje svojim prisustvom....kao što sam i reko viša sila nije dala da se vidimo, kao što i znaš i sam....
No valjda će jednom i to sunce svanuti, mada ga već predugo čekamo....

B

BAGERISTA

Guest
Evo danas se stija zvat,pa opet drek,,,,,,,ali,,,,,napisat mogu,doč če i to sunce i za tebe,,vijeruj mi da nema dana a da se ne sijetim na sve tvoje,i barem jednom se zapitam,di si šta radiš,,a znam kako je,..

Čujemo se........

G

GROF

Guest
Re: Pozdrav od tome 420 - grof uzvraća pozdrave! ...

Iskreno se i ja nadam da će bit neka prilika kad ću se moći odazvati i upotpuniti druženje svojim prisustvom....kao što sam i reko viša sila nije dala da se vidimo, kao što znaš i sam....
No valjda će jednom i to sunce svanuti, mada ga već predugo čekamo....

., naravno da će bit PRILIKA!

., i NE neka i NE jedna, već VELIKA većina NJIH!, viši ili veći SILA ima uvik i uvik će ji bit! - svanut će Novi dan - dugooo očekivano SUNCE!, jer, kad je STUDENO?, bit će i ZELENO! ... :icon_e_wink: ... ., tako je SVIM!, tako će bit i TEBI! ... :icon_biggrin: ...

., prijatelju!, delaj pomalo ko ča i sam delam, svakim danom vrime bude bolje za SVE!

., SVE pofale za tvoj novi "uradak", čekamo slikice i popratnu pisanu štoriju.-

., lip pozdrav tebi i obitelji!, Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo se ...

B

BAGERISTA

Guest
E ovo je lipo vidit,da se ništo dela,,,,,,,a dela se punom parom poli tebe..
Nači kako se meni vidi:icon_eek:zime kod tebe nebi trebalo bit......:(shake):

Misliš još koju ,,neznam koliko si naroka do sad..:(think)::(think):

B

BAGERISTA

Guest
Bog te neče,nači dernuo si ga dobro,,,,,,svaka čast.....:(handshake)::(handshake)::icon_super::icon_super::icon_super:

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
a negdje oko 18 - 20 metara će bit sve zajedno....bit će uskoro i slike još jednog pomagala za traktor

B

BAGERISTA

Guest
More,samo poslikaj da vidimo...
Reci oče ti bit dosta 20metara..za zimu..:(think):

Najnoviji postovi

Na vrh