tomo420
Član
- Tu od
- 20 Sij 2011
- Poruka
- 710
E san zna ja,,,,a vijerujem da če konbinacija boja bit odlična....nod):
nod):
Se posušila zelena..:icon_razz:
Nije bila zelena nego siva....danas sam morao sve skidat i oprati razređivačem, i pala je crvena
E san zna ja,,,,a vijerujem da če konbinacija boja bit odlična....nod):
nod):
Se posušila zelena..:icon_razz:
Aaaaaaaa,vidi kako se sija,,,,,,,,,,je vidiš da crvena svugdje stoji,,:icon_razz::icon_e_biggrin:,,,,sviđa mi se sviđa,kolega..
...onu Grofovu skalameriju sam dovršio,još je moram prefarbati jednu ruku i može dostava....bit će slike kad opituram....
., ej prijatelju moj tome420!
., vjeruj da i ja jedva čekam da vidim slikice, ALI još i više u živo da vidim i da isprobamo?, ča pisat mogu?, odlično napravno, svakako i sa odličnom CRVENOM bojom!, to je boja Hrvatske, to je boja mučenika - pa mi smo - velika većina NAS mučenici, to je boja ljubavi, to je boja pozitivne energije, to je boja traktora tome!, ... :icon_syda:
., prijatelju!, vidimo se ako Bog! da?, a daće Bog! u petak, 03. svibnja 2013. god., oko 12:00 sati!, moram još samo obavjestit i naše drage ljudine iz tvog kraja!!! ... :icon_pidu: ...
., pozdrav tebi i tvojima, radujem se napokon i vidjenju uživo!, l.p., Bog! ...
Poznavajući Grofa on će odmah na onaj najveći trupac od kubika navalit.....pa ako izdrži,prošlo je test heheheh
Iskreno se i ja nadam da će bit neka prilika kad ću se moći odazvati i upotpuniti druženje svojim prisustvom....kao što sam i reko viša sila nije dala da se vidimo, kao što znaš i sam....
No valjda će jednom i to sunce svanuti, mada ga već predugo čekamo....