• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od tome 420

VAVO

Član
Tu od
7 Tra 2012
Poruka
191
Pored ovih slika sad mi je jasno zašto su moji djedovi doselili u Slavoniju:D:

B

BAGERISTA

Guest
Eto,,ja ne bi bija munjenac,a da nis i tebe skopa,,,i zahvalija se na svemu ča si mi posla,i to od onega ča mi najviše rabi,najviše ti fala na svemu,i da znaš da ču se odužit,,,zapravo več jesam:biggrin::biggrin:

Evo,i tvoj me paket razveselija ko malo dite....

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Eto,,ja ne bi bija munjenac,a da nis i tebe skopa,,,i zahvalija se na svemu ča si mi posla,i to od onega ča mi najviše rabi,najviše ti fala na svemu,i da znaš da ču se odužit,,,zapravo več jesam:biggrin::biggrin:

Evo,i tvoj me paket razveselija ko malo dite....

Onda će i meni biti tako kad tvoj stigne do mene....Drago mi je da sam pogodio sa darovima....:icon_pray:
A ja sae tebi unaprijed zahvaljujem...jer znam da će biti isti sve što mi treba...kao zadnji put...

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Još malo,,,,,sutra javim kad kreču..:p::p:

Može prijatelju....očekujem onda poziv našeg kurira Bimba i preuzimanje robe na starom mjestu!!! Javim ti kad dođem doma tj kad se osvjestim nakon šoka kad vidim koliko si toga stavio u kutiju...jer po onom što si reko - bit će tu toga ohoho

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Od kud su li samo ove naljepnice stigle???:(giggle):

dsc02134m.jpg

B

BAGERISTA

Guest
EEeeeeeee nebin zna moran malo povuč veza da to utvrdimo...:(happy)::(happy):

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Eto, snijeg je okopnio pa se "makina" stavila u pogon:tongue:

imag0276y.jpg

No ispod kuća se još neda....

imag0277zq.jpg

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
A kolega,,,,ča reč nego da je ova makina,,,,močna,,malo dimi ali vajk dela i pronta.:(giggle)::icon_pray::icon_pray:

Čekaj nu,sad kad ja krenem zgorun,pak da i ja frman ,,,ču donest,,pak da skupa spečemo,....:(clap):čemo zvat Grofa i ove ča se vajk druže,ima da napravimo dernek...

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Kako bi kod nas ljudi rekli...NEDAJ BOŽE DUGOG ČEKANJA heheheh ima da pijemo i jedemo sve u 16

B

BAGERISTA

Guest
E kolega,,nešto mi tema zaspala:icon_weed:,nadam se da si i ti dobija,,,od mene onu lipu bocu,,,,,,više ni,ali malo i od srca,....:drink:

Čujen da si i ti počeja sadit,a zua delo neču niš reč,jer stalno ništo delaš....:icon_super:

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Jesam prijatelju dobio, i skoro popio već sve hehheheh, šta ćeš-željna guzica pa mora sve odmah potrošit....
Sadi se i kod mene da....jučer je krumpir posađen, drugi tjedan još ovu sitnariju pa onda je taj dio rješen...onu Grofovu skalameriju sam dovršio,još je moram prefarbati jednu ruku i može dostava....bit će slike kad opituram....

B

BAGERISTA

Guest
A lipo,drago mi je ,,nadam se da si sve ruiva složit,mada sam dosta slik i vidija,...:(rofl)::(rofl):,e jesi uspija ča s piturom,če bit kako treba.

Foto finiš na kraju..

B

BAGERISTA

Guest
E san zna ja,,,,a vijerujem da če konbinacija boja bit odlična....:(nod)::(nod):
Se posušila zelena..:icon_razz:

Najnoviji postovi

Na vrh