Rođo ma čuj pege čudan i prgav nisam ni jedno ni drugo bar se nadam he... ja sam ti rođo jednostavno zajebant kojeg rijetki kuže što je pjesnik htio reći i još jedna moja vrlina je što ti ja nemam dlake na jeziku he he ..kod mene neradi ono prvo ispeci pa reci ja ti ono što na umu to na drumu pa ku puklo...zbog te mane/vrline me neki vole/nevole a meni je ravna bosna ..ali znam da se kod mene rijetko desi da nekog ogovarm iza leđa a da taj kog ogovarm več to nije prvi to čuo u facu.
Isto kao svi vamo imam pravo iznositi svoje stavove o bilo kojoj temi ..e sad dali se neko prepozna osjeća prozvanim ili nedajbože uvrjeđenim ..žao mije to onda isti mora riješavati s sam sa sobo jer ja rijeto mjenjam mišljenje zato što sam uvijek u pravu i ja sam najpametniji,naljepši i najači
točka............
jedino taki likovi prživljavaju i budu uspješni u životu..jer jedino ako sebe voliš i cjeniš onda si sposoban to isto iskreno prijeneti i na ljude oko sebe.
Usput rođo @gogo1990 ti hvala za dobrodošlicu i nije kasno nikada za lijepe želje stoga još jednom