• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozdrav svima

• Temu pokrenuo mario--apn-sl
  • Datum prvog posta
M

mario--apn-sl

Guest
hvala.. kad zatopli moram vrata sredit i zadnji ljevi blatobran koji sam slabo ofarbao još koji put preć... i to bi bilo to8)
al uglavnom.. kakav je bio ovo je nov traktor:)

B

BAGERISTA

Guest
Svaka čast,,,,,,stroj da se može samo pohvale dat.........

M

mario--apn-sl

Guest

isprika na uploadu slika :S nije mi htjelo na imageshack-u :(
imam još današnjih slika, al stvarno ovaj upload je**

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
iso majstore mf power 3 kolko si dao za njega
ja isto imam mf power ali je bio cijeli spiljeni pa sam ga povario s co2 ali nemam onaj lonac s logom od mf powera
imam ga na tomosu apn-u a gore je cilindar od t15 kosi usis bt glava ispolirana kučište radilice usis je propšireni i spušteni a prelivni kanali su prošireni ali minimalno a ispušni proširen za 1 mm i ispoliran
inače majstore dobrodošao baš mi se sviđa da ima na forumu ljubitelja tomosa

M

mario--apn-sl

Guest
hehe, 350kn sam dao, na motoru je bio samo 1000km, maltene NOVI auspuh..
inače sam veliki ljubitelj tomosa..:)
imao sam prije apn6 sa t15SL mašinom, kosi usis , lafranconi auspuh (talijanski , za utrke 50ccm) isto širen usis i ispuh, preljevni nisu dirani.. išlo je kao gluha svinja :weedman:
sad sljedeću zimu imam u planu sređivanje mašine (iako je sad sve novo u njoj)
bit ce 70ccm i bit će 10+KS , o tome ćemo kad dođe vrijeme..:partyman:

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
dok je bil kosi usis 2 lamele sam skuril a ne u startanju nego u šaltanju živčana mašina bila
a gasa je primal
munjevito
e znaš kaj sam slažem
cilindar od kosilice umo 6 tomos
42l fi 12 promjera bolcna
i nebu gore mf power nego neki leovince shaft
samo moram malo nosače prepraviti
to isto besna mašina bude kaj sam vrag
inače i lanca mi je par put kosi usis znal ftrgnut a jedanput mi je lagere strgal v kotaču
inače svaka pohvala na atx-u
ja isto tražim ramu od atx-a da nabacim gore kosi usis i da ga registriram i do škole bu dober

M

mario--apn-sl

Guest
hehe, SL je stvarno bjesna mašina, bolje su kanali pogođeni nego na SLC, SLC (bt) je baš živčana mašina.. ima svoj dio okretaja di radi kako treba, a ostalo..
to kad se spuste okretaji ispod rezonantnog područija, jedna ili čak dvije brzine moraš spustit da bi nastavio normalno, i treba znat te motore vozit...
umo06 može stati u APN blokove ako ih proširiš tu di dođe suknjica cilindra..:D

meni će sad bit dobar ovaj setup mašine, vozit cu ga normalno, nemam para više.. ipak, idem u školu, nemam stalna primanja, a starci neće ni čut za motor a kamoli dat novce.. sve sam moram financirat tako da ce 70ccm i 10ks sačekati dok ne skupim jedno 200eura :blackeye:blackeye:weedman:
to ce bit za godinu dvije..

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ja sam proširival blokove inače u dosta sličnoj smo situaciji moja mama isto neče čuti za motor kaj se tiče djelova dok treba novce dati

M

mario--apn-sl

Guest
ja sam i rekao, nemorate ništa davat, al ja ću sa svojim novcima raspolagat.. da ne bude e nesmješ to kupit e ovo e ono... i odgovor je bio OK, al nemoj tražit ni kune za motor... tako da :)

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
dobro ti je to
evo jedne slike čudovišta koje je na forumu
slika0094.jpg

M

mario--apn-sl

Guest
hehe, fino fino :)
trebalo je izaći iz toga :rolfer:

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ja koj imam 80 kil samo sam potonul nuter
jbt 3. brzina pun gas samo sam stal
a kurbla mi ostala doma pa sam ga upalil na guranac pa kak sam ga u prvu del držal sam ga na ler gasu i pukne kuplung sajla
a nikak ga nemreš zvaditi
a dok sam doma došel mama je skoro pa poludel
e jedva smo ga 3 zvadili van z onog blata

M

mario--apn-sl

Guest
hheehe
tako sam ja jednom kad sam imao apn6 . jedva sam ga izvadio.. kad sam došao kući bilo je, di si ti bio?:scratch :rolfer:

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ja inače nemrem doma dojti kaj nebi motora zmazal negdi
ja uvjek dojdem doma zamazani po leđima
jedino dok je ljeto onda nema blata pa ne dojdem tak zaprljani jedino dojdem celi od prašine doma

M

mario--apn-sl

Guest
hehehe, ja isto većinom ako se idem vozit onda sav prljav dođem..
a inače sad otkad sm sredio atxa više pazim , pa tolko i ne jurcam okolo po tim poljima.. čekam registraciju i a1 kategoriju , pa će bit po cesti vožnje :supz::weedman:

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
je znam ja isto čekam da napunim 16 pa da se konačno morem vozsti po selu i po grdu bez straha
e imaš ti face
da te dodam

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
E sad vi dva apn-a uživate, nitko vam ne smeta, dok traktoristi spavaju :rolfer:

Najnoviji postovi

Na vrh