• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozdrav svima

• Temu pokrenuo mario--apn-sl
  • Datum prvog posta
M

mario--apn-sl

Guest
da, upravo to :D
sad malo tomosovci čavljaju hehe:partyman:

M

mario--apn-sl

Guest
evo opet se čačka oko motora, a 542 samo čeka radove:D
nabavio sam CTX-ove zadnje vilice, duže su i jače od običnih ATX/BT vilica..

poslje sam razmišljao dali da bacim atxa skupa sa ostalim otpadom il ne:weedman::weedman::weedman::weedman:

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ma to majstore
e mf power ima odličan zvuk
ali bil bi ti bolje kak reski zvuk da ne slažeš tak jaću mješavinu

B

BAGERISTA

Guest
vidin ja da če naš kolaga,,,načinit,,,,paklenu preradu........

M

mario--apn-sl

Guest
fićona, složio sam jaku mješavinu zbog razrade, bolje da se safta sad prvih 100-200km, ovo je nesto sitno preko 4% castrol TTS-a ..
ici ce 3,5 % sljedeci rezervar..
inace ne dimi puno, kad ga zavrtim onda je reski zvuk pravi :supz::mrgreen:
bit ce jedan video kad se razradi malo u obrtaje u vožnji kad poleti 8)

@ BAGER- samo da bude love bit će svega, ne planiram ga prodavat pa ga sređujem pomalo 8)

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ja bilo koji tomos da isponova slažem ne prodajem ga da mi itko da bilokakve pare
ja obožavam tomose odmalena
i nikad ih nebi prodaval jer je to djelo mojih ruku

M

mario--apn-sl

Guest
nije me bilo neko vrijeme na forumu pa evo, samo da kažem 542 je prodan, nije neka cjena al hića je bila tako da... 542 bye bye :mrgreen:

Kumic

Član
Tu od
7 Lis 2010
Poruka
196
nije me bilo neko vrijeme na forumu pa evo, samo da kažem 542 je prodan, nije neka cjena al hića je bila tako da... 542 bye bye :mrgreen:

:shock: Koliko si dobio novčanica za njega,ako se smije znat....
Meni bi ga bilo žao prodat da sam toliko truda uložio u njega :(

B

BAGERISTA

Guest
Proda si traktor,,,,a ča sad,,,zašto.....:scratch,,,neznam dali je u pitanju drugi,,ali zbog čega.....

Nakon ča si ga cilega sredija,,,nevidin dali si baren dobija više...

M

mario--apn-sl

Guest
bager, žao je i meni al eto... na pp cu ti rec zasto i kako :blackeye

:shock: Koliko si dobio novčanica za njega,ako se smije znat....
Meni bi ga bilo žao prodat da sam toliko truda uložio u njega :(
pa gledajući realne cjene malo sam dobio.. :drinkers:
pp:weedman:

B

BAGERISTA

Guest
bager, žao je i meni al eto... na pp cu ti rec zasto i kako :blackeye

pa gledajući realne cjene malo sam dobio.. :drinkers:
pp:weedman:

To mi je drago čut,,,,,ako si ti zadovoljan,,,,,i ja sam isto,,,nemoj mislit da pitam,,,jer mew zanima,,nego samo san pita u smislu,,opet ponavljam,,,ako si zadovoljan sam,,,onda sam i ja.........:p:p

M

mario--apn-sl

Guest
malo da dignem iz groblja.. jest da se ne radi oko poljoprivrede ništa, ali radi se inače :weedman:

motor pripremljen za registraciju.. :vragek:

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
uuuuu atx je strava samo da nabaviš orginal naljepnice
žmigavce i te sitnice i imaš zver

B

BAGERISTA

Guest
Dobra..............:p:p

A di su ti žmigavci,,,,,,,neče iči bez njih ja mislim.....:toimonster::toimonster:

M

mario--apn-sl

Guest
Dobra..............:p:p

A di su ti žmigavci,,,,,,,neče iči bez njih ja mislim.....:toimonster::toimonster:

ići će, mopedi ne moraju imat žmigavce :vragek:
ali ipak ovo je "moped" samo u papirima, što je i najbitnije :partyman:

B

BAGERISTA

Guest
ići će, mopedi ne moraju imat žmigavce :vragek:
ali ipak ovo je "moped" samo u papirima, što je i najbitnije :partyman:

Dobro,,,,ako kažeš,,,mislim da se varaš,,,ali vidit čemo,,,,ako je tako bolje za tebe,,,,jer i matik novi je moped,,,a opet mora imat,,,žmigavce i stop svijetlo.........:shock::shock:javi kako je prošlo....

M

mario--apn-sl

Guest
Dobro,,,,ako kažeš,,,mislim da se varaš,,,ali vidit čemo,,,,ako je tako bolje za tebe,,,,jer i matik novi je moped,,,a opet mora imat,,,žmigavce i stop svijetlo.........:shock::shock:javi kako je prošlo....

ma proći ću ja i bez štop svjetla ako treba :weedman:
a bez žmigavaca 100% ide..:vragek:
atx je na prodaju 4000kn... ako uspjem prodat kupujem MZ 125 SX , ima 15KS i 4Takt je.. u okolici rijeke se nalazi :toimonster:

B

BAGERISTA

Guest
ma proći ću ja i bez štop svjetla ako treba :weedman:
a bez žmigavaca 100% ide..:vragek:
atx je na prodaju 4000kn... ako uspjem prodat kupujem MZ 125 SX , ima 15KS i 4Takt je.. u okolici rijeke se nalazi :toimonster:

U blizini mi je,,,,,,,,:rolleyess::rolleyess:,aajd držim fige za prodaju.....:p:p

Najnoviji postovi

Na vrh