Hvala lijepa.
Ovako da Vam se malo bolje svima predstavim: ja sam iz Kreševa, Srednja Bosna, BiH. Radim u MUP-u od prije rata. Traktor TV 730 imam zadnjih 10-tak godina, i to sam nabavio čisto iz ljubavi prema tim traktorima, jer od malih nogu mi je stric nabavio taj nov traktor s svim priključcima, tako da sam radeći uz njega to zavolio, a ja sam taj traktor kasnije nakon smrti preuzeo. Za isti mogu reći da je u tip-top stanju što ćete vidjeti i na slikama. godište je daleko 1977. ali nikada ništa mu na motoru nije rađeno niti ima ikakve potrebe. Jeste da nije mnogo radio korišten je većinom za vlastite potrebe, kao što i ja koristim ali je 35g. zaista puno. Mogao bih ja Vama pisati toga.........., ali da Vas ne zamaram. Uglavnom sada pikupljam dijelove i spremam se ugrađivati servo od M 123, ali koliko sam vidio biti će mi problem gdje staviti pumpu, pošto mi je tu već alternator, ali nešto ću već skontati, već sam dosta vidio tih slika, ali ako netko ima još savjeta, sve prihvatam uz zahvalnost a i slika nikada nemože biti viška. LP