B
BAGERISTA
Guest
To je neka njegova domača...................:lol::lol::rolleyess:usukalo,odsukalo,nasukalo,izsukalo,predsukalo,..............
kada ga osjetiš na leđima budeš se sjetio kak se zove.....:lol:ja sam iz ovog kraja mtd001 al nisam nikad čuo riječ "sukalo"
vidit ćeš i osjetit kad budeš hrkal po noći.....:lol:Di je naša to sukalo,,,,možda ga je hanumen usukala,,,s njim pa mu ostalo........:rolleyess::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
U draganičkom kraju valjak za tijesto zovu "mličenka" :rolleyess: :lol:ma vrag će ga znat, kod nas svako selo ima drugo nariječje. To "sukalo" za razvlačenje tijesta mi zovemo valjak
kada ga osjetiš na leđima budeš se sjetio kak se zove.....:lol:
vidit ćeš i osjetit kad budeš hrkal po noći.....:lol:
sori al moral sam te ispravitU draganičkom kraju valjak za tijesto zovu "mlačenka" :rolleyess: :lol:
u četvrtak sam u 12 popodne krenul pješice sa posla,
od Švarče (tu je bolnica) do dvorišča imam 5km, došal sam doma u petak u 1:20h... petak na večer Božični koncert u kinu, evo me sad doma...
prestar sam ja za ta sranja... nemam više petnajst godin :lol:
Sigurno je ženica rekal da je popodne božično čišćenje kuće pa ti nisi htio sudjelovati, zato si išao pješke doma :lol:u četvrtak sam u 12 popodne krenul pješice sa posla,
od Švarče (tu je bolnica) do dvorišča imam 5km, došal sam doma u petak u 1:20h... petak na večer Božični koncert u kinu, evo me sad doma...
Normalno da si prestar, sada ti je dovoljno sjesti u jednu birtiju i piti do fajrunta :roll:prestar sam ja za ta sranja... nemam više petnajst godin :lol:
Sigirno se ide okolnim putem do kuće kad si visoke brojeve napisao :finga:do doma se ne broje kilometri nego birtije 1, 2, 3, 5, 10, 15, ....:finga:
kaj si bio nasred ceste....:lol:pokupila me u 1 u jutro kad je išla sa domjenka i svi sretni