• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozz iz Duge Rese ----

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
imala bu sad 30 metri drva za sredat, ne bumo ju štedjeli dok je pod garancijom :)
susjed mi je jedino preporučil, da kad ispraznim rezervar, i kad ju ponovo natočim, da si popim lagano gemišt...
odnosno, da ju ne tjeram rezervar za rezervarom...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
@čiko, pusti ti moju agronomku na miru, sad smo prije 10-tak dana složili za probu navodnjavanje kap po kap i mogu ti reć da funkcionira odlično. Mislim da ćemo na godinu komlpetan vrt opremit sa time.

@joso, moja od prvog dana nije radila kako treba, zezala je i gasila se. Bila je dosta puta na servisu na Jamadolu i uvijek su ju kao malo poriktali i bila je jedno kratko vrijeme dobra i onda opet ispočetka dok nije do kraja vrisnula. Za poravak su me tražili min. 2000kn tako da sam odustal od nje. Poslije sam uzel 365 koja je jača 4.6 ks ima i sa njom sam zadovoljan. Bila je kod Mateše 4000kn pred dvije god.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ja sam ovu uzel za kresat grane, ali sad vidim da je dobra i za rušanje srednjih balvana, a bome je i puno lakša za rezat trupiće kad su manja drva u pitanju...

za sve debelo, tu je 0-51 :)

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
za kresat grane si trebal uzet nešto manje, poput 236 modela. Ima skoro 2.0 ks a tolko je lagana da praktički sa jednom rukom radiš sa njom. Ja imam prethodnika ovog modela H-137 i super sam zadovoljan sa njom. Čak sam sa njom jednu godinu i rušal drva za ogrijev kad mi je vrisnula ona 359 i nije bilo problema, je da je to puno sporije al je opet posal odradila do kraja.

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
ha haa čiko ovi tvoi modeli su najrentabilniji...................:finga::finga::finga:jedino neznam ovaj model s 2 ks????????????:prayer::prayer:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
E pa ja ih još imam, pitaj boga koliko godina su stari ;)
Sada samo stoje u šupi ali za Josu, ako treba, budemo ih vratili u pogon :rolfer: :finga:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
i da ja svoju sa tavana skinem, "meni-tebi" žagu, moramo samo ekipu sabrat za te dvije žage :lol:

držal bum se ja ovih na crno zlato :)

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
i da ja svoju sa tavana skinem, "meni-tebi" žagu, moramo samo ekipu sabrat za te dvije žage :lol:

držal bum se ja ovih na crno zlato :)

da skupljaš ekipu za cugu to nebi bio problem al za ove žage????????????:rolleyess::rolleyess:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ni više lako ni za cugu ljude skupit, a kamo li za te žage kako kažeš :)

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
I najzanimljiviji dio šume me ne zoveš, da te :axe:
pa kaj još drva nisu gotova...:scratch
To su tek debela drva, sitna još nisu sakupljena (ako me Josin brat ne zadavi prije) :lol:

Posljednje uređivanje:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ako se čupanje drva iz kupine zove zanimljivim...
prebrzo se sve bilo odigralo sa pokretom u šumu pa nisam stigal nikog zvat...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,910
.
prebrzo se sve bilo odigralo sa pokretom u šumu pa nisam stigal nikog zvat...

kaj misliš da bi ti se ko javio po ovoj vrućini.....:scratch

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
čiki ne smeta vručina, brat i ja treču majcu cijedimo, a ovaj suh ko barut... :prayer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,910
a koliki ste vas dva naspram njega,ko 2 lička međeda....:lol:

Najnoviji postovi

Na vrh