- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,910
na svu sreču, po 4.ti puta, tuča je mimoišla naše brdo di su vinogradi artyman:
ti ju zbilja želiš kad kukaš za njom....:scratch
na svu sreču, po 4.ti puta, tuča je mimoišla naše brdo di su vinogradi artyman:
To kaj tuča ne dira mrzlopoljce i poljičane je znanstveni dokaz da grom nejde u koprive .
To kaj tuča ne dira mrzlopoljce i poljičane je znanstveni dokaz da grom nejde u koprive .
da grom nejde u koprive
Prije bi rekao da kada vam toliko koprive raste da ne održavate svoja polja :scratch:butthead::axe: jel ja to osjećam neku dozu ljubomore?:mrgreen:
joj pa normalno da ću ti dat priliku da probaš tu i tamo koju ispraznit
:axe::butthead:daš mu da poliže praznu flašu....:lol:
., evo malo čitam i gljedam tvoju temicu., bilo je svega i svašta, od zabave, putovanja, izleta, dela, ... ., a ja nikako da uvatim vremena i napišem ku pisanu besedu! ... :mrgreen: ...
., sve lipo opisano i slikom popraćeno, milina i divota za oko i dušu! ...
., lip pozdrav celoj dragoj, nadasve vridnoj obitelji! ... rayer: ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
:axe:čiksovo sjeme paradajza :lol:
nisu si niš u rodu izgleda, ovaj je sve deblji i deblji.... :rolfer:
Što nema Mateša u DR prodaju nego si morao ići u Draganić?kod Mateše u Draganiću su na sniženju huskve 359, trenutna cjena je oko 3900kn, inaće je oko 4700kn
kako je lako rezat drva kad se žaga niš ne buni.... :mrgreen:
Sad reci da mi amateri znamo bolje uzgajati nego tvoja agronomka :mrgreen:moji paradajzi su još nisu u toj fazi, malo kasnije je sjeme posijano al za sad sve izgleda dobro. Pošto je sad i kiša pala a i do sad su redovito bili zalijevani mislim da bi se mogli pokazat u dobrom svijetlu...