D
dgeceg
Guest
da li netko zna da li se može ugrađivati prvi pogon na traktor?i kolko bi to koštalo?
govrb kaže:Koliko ja znam, to je financijski neisplativo.Ako se radi o novim dijelovima računaj cca 5000 eur.Ali to je i dosta problematično ugraditi.Treba dosta izmjena napraviti.npr. uskladiti mjenjač,bočne redukture,polusosvine,izmjene na volanu.
malo vise je tvrdoglavkikic MF kaže:ma to ti je stariji čovjek i taj traktor ti služi za prijevoz i polako tu i tam po koju prikolicu iz šume što dopelja i tak nešto sitno al on oče baš ugrađivat na tog zetora ja sam ga odgovarao da se neisplati da bolje da kupi onda večeg al neče niti čuti. oče prednju vuču ugradit na taj traktor jer kod njega druga solucija ne postoji malo je tvrdoglav.
savoris kaže:malo vise je tvrdoglavkikic MF kaže:ma to ti je stariji čovjek i taj traktor ti služi za prijevoz i polako tu i tam po koju prikolicu iz šume što dopelja i tak nešto sitno al on oče baš ugrađivat na tog zetora ja sam ga odgovarao da se neisplati da bolje da kupi onda večeg al neče niti čuti. oče prednju vuču ugradit na taj traktor jer kod njega druga solucija ne postoji malo je tvrdoglav.
kikic MF kaže:savoris kaže:http://web.archive.org/web/200801160744 ... 000019.JPG[/url]
Stopnik 30,3305 Vransko, (03) 705 50 57
EX DARIN&PALMER
Doma
Farmer
Oven 350
IMT 539
Kubota
Htz-30, Hari
Tornado 2048
Zavore
Pišite nam
IMT 539
Lastna proizvodnja sprednjih pogonov na traktorje IMT.
Traktor IMT s sprednjim oz. pogonom na vsa 4 kolesa.
EX DARIN&PALMER FARMER SLOVENIJA STOPNIK 30 3305 VRANSKO Tel.: 03 705 50 57 fax.: (03) 705 50 58 Gsm.:041 40 50 76 Farcnik.Palmer@siol.net