• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Preporuka za aplikaciju

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,504
Koliko sam upoznat računalne prognoze su bazirane na nekom zadanom modelu. Svaka na dugom modelu. Vjerojatnost za ostvarenje računalne prognoze raste proporcionalno broju sličnih ili još bolje, istih prognoza po pojedinim modelima.
 

avialias

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2011
Poruka
527
Jel zna tko neku aplikaciju s povjesnim podacima padalina po regijama ili gradovima za HR?

Hebeni amerikanci imaju statistiku koja broji broj kapi , ja za HR ne mogu naći nista...

Zanima me na temelju ovih padalina i suhe zime koliko je zamlja akumulirali vlage i zanimaju me koeficijenti zadržavanja vlage i akumulacije vlaga za naša tla...kao sto ameri imaju koef C/N ration C.E.C i slično...

AKo ves zanimaju ti američki koeficijenti javite pa vam prosljedim youtube filmice koji sve objasnjavaju.
 

avialias

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2011
Poruka
527
Mili boze imamo 22 grada i to je to...kao pada u BJ i50km okolo kisa...
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,504
Ecowitt Weather - aplikacija za vremenske stanice

Ako netko želi, treba se registrirati i onda su dostupni podaci s instaliranih vremenskih stanica. Na karti se može odabrati najbliža zanimljivoj lokaciji.
Podaci za pojedinu mikrolokaciju su prezentirani u npr. ovakvom obliku (moja postavka), a korisnik može puno stvari podešavati.




Karta instaliranih vremenskih stanica.
 

Najnoviji postovi

Na vrh