brgud
Iskusan lik
- Tu od
- 4 Lis 2013
- Poruka
- 5,964
To je freza koja je vrlo slična IMT 504 po koncepciji izrade i namjene a to je pogonski kotač ravno naprijed i vučena freza pozadi. To su freze koje su meni poznate i koje sam imao prilike popravljati a i jedine takvog tipa (barem u mom okruženju). Pretežito su namijenjene za međuredno okopavanje gdje zahtijeva mali prostor između redova a može se i pripremati zemlja prije sadnje onda u tom slučaju se prošire radna tijela (noževi). Kod IMT 504 je to najuže 16 cm, 32cm i tako do max 70cm dok kod ove je slično.
Ove su dolazile sa motorima Minareli (dvotaktni i to sa dva različita modela) potom sam se susretao sa motorom Robin Subaru ex13 dok ova je sa Hondinim motorom GP160. E sad koji je najbolji motor od navedenih po meni Robin Subaru ili možda još i bolji ako su ugrađivali Hondu GX160.
Evo je sa Minarelli motorom.
Sa Honda GP160.
Evo i manuala n a kojemu je model nešto drugačiji što se tiče motora dok ostalo je isto ili vrlo slično. navedeni su radni zahvati 16 - 24 - 32 - 40 i 50 cm.
Ove su dolazile sa motorima Minareli (dvotaktni i to sa dva različita modela) potom sam se susretao sa motorom Robin Subaru ex13 dok ova je sa Hondinim motorom GP160. E sad koji je najbolji motor od navedenih po meni Robin Subaru ili možda još i bolji ako su ugrađivali Hondu GX160.
Evo je sa Minarelli motorom.
Sa Honda GP160.
Evo i manuala n a kojemu je model nešto drugačiji što se tiče motora dok ostalo je isto ili vrlo slično. navedeni su radni zahvati 16 - 24 - 32 - 40 i 50 cm.