S
seljaÄek
Guest
Dali imate iskustva sa nečim takvim. zanima me princip rada i dal ima seriske prizvdnje i koja firma :?: :?:
Evo jedan prosti primjer tip a vadi krumpir sa kombajnom na nekom polju napuni tu prikolicu dolazi tip b sa kamionom pretovare krumpir u kamion uz pomoč blagoslovljene hidraulike,tip b plati krumpir ,popiju si hladnu pivu i to je to,malo na šaljiv način objašnjenje,ne mogu si pomoči kad mi samo dobra zajebancija na pameti:rolfer:artyman:
tako nesto sam i mislio, samo pretpostavljam da nemoze bas puno nositi kada je digne toliko u zrak ili nije problem, mislim da se ne prevrne to sve skupa.
tehnostroj uniraser nova je nosivosti 13T što baš i nije malo
Pretovarne prikolica s kosim podom i snekom u sredini je ZMAJ isto imao u ponudi koliko znam...
Jedan covjek ovdje ima takvu prikolicu (dvoosovinka) i na njoj je ZMAJ naljepnica, i od kad ja za sebe znam trune u korovu i travi. Da li je to neka strana prikolica, pa samo naljepnica na njoj ne bih znao, ali bilo je i toga kod nas...
jel ta prikolica na prodaju ako ju je moguće popraviti ?
ja gledam naslov teme, pa mislio da će bit slika kad previše natrpaš u prikolicu :rolfer:
pardonček....